2777
2789
عنوان

بچه دار شدن🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 90 پست

دوستان من هم مسافرت هامو رفتم در حد خودمون

هم گشت و گذارمون کردم

هم خونه معمولی داریم 70 متر نزدیک صادقیه

هم ی ماشین معمولی داریم پزو 405

ولی بازم حس بچه ندارم

خودم 28 سالمه 

همسرم 37 سالشه

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز جووني  چرا عجله داري دو تا سفر برو براي خودت موقعيت اجتماعي ايجاد كن بزار اصلن دو سه س ...

منم میخوام همین بشه ولی نمیدونم چجوری شوهرمو متقاعد کنم ک‌فعلا کلا از فکر بچه بیاد بیرون 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
واااای اصلا فکرشم نکن مرد 24 ساله هنوز خودش بچه ست وقت پدر شدنش نیست بعدا میگه من اصلا جوونی نکردم

اره به خدا میترسم خودمم

دوستان من هم مسافرت هامو رفتم در حد خودمون هم گشت و گذارمون کردم هم خونه معمولی داریم 70 متر نزدیک ...

خب خیلیا تا ی خلعی رو حس  نکنن بچه نمیارن وقتی اصرار از طرف مقابلم کمتر باشه ادم کمتر فکرش میره سمت بچه 

توروخدا بذار درست تموم شه بعد بچه  آدم یا نباید بچه دار بشه یا اگه شد باید چندسالی وقتشو بذاره ...

من میترسم بچه رو بسپارم به کسی بخاطر همین اگ ی موقعی بچه دار بشم وقف بچه میشم متاسفانه

عزیزم سنت هم کمه اصلا عجله نکن برا بچه دار شدن مخصوصا تا وقتی آمادگی و نیازشو حس نکردی بچه نیار چون ...

اره واقعا دقیقا همینه😡😡😡

فقط یه توصیه بهت میکنم تا موقعی که خواستی بچه بیاری هر چند وقت  چکاپ کامل برو هم همسرت 

نه اینکه بذاری ۷سال دیگه میخوای اقدام کنی تازه برید دنبال آزمایش و این حرفا

اینجوری خیالتون راحته

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
دوستان من هم مسافرت هامو رفتم در حد خودمون هم گشت و گذارمون کردم هم خونه معمولی داریم 70 متر نزدیک ...

سلام دوستم به نظر من بعدا پشیمون میشی گلم

اونموقع تازه میفهمی چه اشتباهی کردی  ...هرچی سن بره بالاتر حوصله برای بچه داری کمترمیشه و فاصله سنی با بچه بیشتر

بچه ها دوست ندارن مامان بابای سن بالا داشته باشند البته ببخشید انقدرراحت میگما...ولی گلم حقیقت همینه یکیش خود من ...که همیشه مامان باباما مقصرمیدونستم چرا سن بالاازدواج کردند الآن پدرم 66سالشه و من 22  تازه اولین بچه هم هستم  

منم ٢٠ سالگي ازدواج كردم الان ٢٦ سالمه هنوز بچه نياوردم راستش هنوز جاي خاليش حس نشده زندگي دونفر ...

منم نمیخوام فعلا اقدام کنم خانومی ولی شوهرم بعضی وقتا ی چیزایی میگه 

شوهرت  حرفی نمیزنه راجع به بچه ؟؟

عزیز دلم اگه بخوای تمام شرایطو محیا کنی بعد اقدام به بچه داری میشی مث من البته من همه شرایط هنوز برا ...

خب شما چرا بچه نمیاری خانومی ؟؟؟

بچه با وجود اینکه نعمت بزرگیه ولی در نظر داشته باش دانشگاه درس سرکار رفتن همه اینارو باید بزاری کنار ...

منم همینو میگم 

اونم ی خانوم ک باید هم کار بیرون هم کار خونه و درس و دیگ وقتی برای بچه نمیمونه 

من قبل عروسیم دانشگامو تموم کردم بچمم بدون برنامه ریزی بود فقط ی شب به شوهرم گفتم من تنهام خانواده ...

چرا با جلوگیری دیر بچه دار میشن ی سریا اونوقت ی سریا تو ۴۵ سالگی هم بچه دار میشن 

به نظرم برن دکتر ببین مشکلی دارن یا نه اگ مشکلی نبود اونوقت دیر بچه بیارن بهتر نیست ؟؟؟