2777
2789
عنوان

بچه دار شدن🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 90 پست
خب شما چرا بچه نمیاری خانومی ؟؟؟

به نظر من یکی دوسال صبر کن بعد اقدام کن ولی حتما برو یه چکاپ کن که مشکلی نداشته باشین

البته من با این حرف که با بچه نمیشه پیشرفت کرد مخالفم ٬ چون خیلی هارو میشناسم که با داشتن بچه دانشگاه هم میرن٬ البته بعد دنیا اومدن بچه حداقل سه سال باید صبر کنی تا یکم بزرگتر بشه و حداقل بتونی بزاریش مهد

من تحصیلاتم تموم شد ارشدمو هم گرفتم بعد ازدواج کردم البته من یه بار قبلا شکست خوردم همسرم انشجوی ترم ...

شمارو یادمه عزیزم بهت پیام دادم ک زندگیتو خوندم و تلاشای شما تو مجردی انگیزه شد واسم

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سحرخانومی به نظر من به شوشو بگو بچه آوردن اقدامات داره...باید قبلش آمادگی داشته باشیم.

هم آمادگی روحی هم فیزیکی و جسمی هم آمادگی مالی و اقتصادی

برای آمادگی جسمی :باهم برید آزمایشات قبل بارداریا انجام بدید که ان شالله مشکلی نداشته باشید بعد باید تا 3ماه اسید فولیک و آهن مصرف کنی 

برای آمادگی روحی:باید از نظر فکری و روحی توان بچه را داشته باشید مثلا نظراتتون درباره تربیت بچه یکی باشه ...چون بعد مشکل پیش میاد

برای آمادگی مالی:هزینه های بچه دارشدن مثل آزمایشات قبلش ،سونو ها و زایمان و ...

پس به فکر باشه ولی همه اینا خودش ی سال طول میکشه گلم

موفق باشی

من نميدونم چى بگم ولى يه چيزيو خب ميدونم اونم اينه كه خدا نكنه الان جو گيرشى بچه بيارى و چند سال بع ...

دقیقا به همینم فک میکنم الان شاید شوهرم واسه دانشگاه رفتن چیزی نگه ولی بعد از بچه میگه دانشگاه و میخوای چیکار با وجود بچه 

چرا با جلوگیری دیر بچه دار میشن ی سریا اونوقت ی سریا تو ۴۵ سالگی هم بچه دار میشن  به نظرم برن ...

خوب ملت نااگاهن عزیزم

من خودن ی ماه بعد عروسیم کل ازمایشهای قبل بارداری رو انجام دادم

سونو هم داده بودم ببینم سالمم یا نه

همه چی که دیدم خوبه به شوهرم گفتم ی بار امتحان میکنیم البته بگم فکر نمیکردم با ی بار باردار بشم😃

دقیقا منم همین حسو دارم  وقتی به شوهرم‌میگم ۲ ملیون بریز تو حسابم بعد بچه بیارم جا میخوره 😂😂 ...

عزیزم هیچ وقت فراموش نکن آنکه دندان دهد نان ندهد روزی بچه رو خدا می رسونه منم اگه تا الان بچه دار نشدم فقط بخاطر شرایط خودمه من شاغلم درصدد استعفا هستم میخوام زندگی کنم دیگه برخی خانم ها می گن 2 تا سفر برو بعد بچه دار شو مگه با بچه نمیشه سفر رفت بخدا همین حرفارو تو گوش ماخوندن .

چرا فکر میکنیم وجود بچه مانع خوشی و پیشرفت ما میشه همه چی بستگی به خودمون داره که چطور از شرابطمون بهترین استفاده و لذت رو ببریم ایکاش به منم اون سالها کسی میگفت این حرفارو ولی همه تا میفهمیدن ازدواج کردم با یه هراسی می گفتن زود بچه دار نشی هااااااااااااا منم فکر می کردم اگه بجه دار بشم چه کار زشت و زننده ایه ای خدا. عزیزم برات آرزو میکنم خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه

سحرخانومی به نظر من به شوشو بگو بچه آوردن اقدامات داره...باید قبلش آمادگی داشته باشیم. هم آمادگی رو ...

منم همه اینارو تا ی جایی دارم محیا میکنم با شوهرم مثلا همین تربیت بچه تصمیم گرفتیم کلمه هایی ک حالت فحش داره رو ک شوخی بهم دیگ میگیم رو حذف کنیم از دهنمون بیوفته یا مثلا حداقل یکم قرضارو بدیم تا بچه اذیت نشه و واسم کم نزاریم اگ بتونم ی سال دیگ شوهرمو از فکر بچه بیارم بیرون خیلی خوب میشه حداقل از اونطرفم ی سال طول میکشه و عالی میشه😄😄

دقیقا به همینم فک میکنم الان شاید شوهرم واسه دانشگاه رفتن چیزی نگه ولی بعد از بچه میگه دانشگاه و میخ ...

اگه برى دانشگاه خرجشو كى ميده؟ سركار ميرى؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
عزیزم هیچ وقت فراموش نکن آنکه دندان دهد نان ندهد روزی بچه رو خدا می رسونه منم اگه تا الان بچه دار نش ...

من خودم عاشق بچه م ولی خب وقتی میدونم بیاد دانشگاه و کار و زندگی همه چی تعطیل میشه از طرفی هم هنوز ی سال نشده ازدواج کردم سنمم کنه 

شما چند سالتونه و چند سال بعد بچه دار شدید؟؟

اگه برى دانشگاه خرجشو كى ميده؟ سركار ميرى؟

شوهرم میده 

الان سرکار‌میرم ولی همش میره واسه قرعه کشی 

خوب ملت نااگاهن عزیزم من خودن ی ماه بعد عروسیم کل ازمایشهای قبل بارداری رو انجام دادم سونو هم داده ...

ماشااا دخملتون عجله داشته چشم به این دنیای قشنگ و هزار رنگ‌ پا بزاره نزاشته ی ماهم بگذره 😂😂😂

خدا حفطش کنه 

من خودم عاشق بچه م ولی خب وقتی میدونم بیاد دانشگاه و کار و زندگی همه چی تعطیل میشه از طرفی هم هنوز ی ...

منم مثل تو بودم 

ازبقیه نظرمیخواستم ...همش دنبال تایید از طرف بقیه بودم 

ولی حالا میبینم تنها چیزی که مهم نبود نظر بقیس

خودم درحال آمادگی قبل بارداریم و دیگه حرف کسی برام مهم نیست

فقط خودم و شوشو 😍😍😍ان شالله باهمون بار اولم نی نی دار بشیم

به نظر من یکی دوسال صبر کن بعد اقدام کن ولی حتما برو یه چکاپ کن که مشکلی نداشته باشین البته من با ا ...

خب اون موقع احتمال داره شوهرم دیگ نزاره برم دانشگاه و انگیزه ی الانم رو نداشته باشم از این میترسم