راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من یکبار قیمه درست کردم فک کنم اینک پیازش زیادباشه و ربش خوب سرخ بشه و اینک بزاری قشنگ جابیفته یعنی اب و لپه جدا نباشه اگه هم فکر میکنی لپت وا می ه زود نمیتوتی بزاری زیاد جا بیفته یکن لپرو تفت بده اما زیاد ن ک دیگ نپزه
پیاز خورد کن بریز تو روغن شیشه ای که شد گوشتتو اضافه کنو با شعله ی کم تفت بده،بعدم زردچوبه بریز...گوجه ی زیااااااد رنده کن بریز توش تا آبش کشیده شه و سرخ شه،ربتم با شعله ی کم جدا خوب سرخ کن بریز تو موادت...لپه هم جدا ۷،۸ دیقه بغولون،آبکشش کنو بشورش بریز تو موادت...یه کوچولو تفتش بده و آب جوش بریز...یکی دوتا هم لیمو امانی،بستگی داره ترش دوست داشته باشین یا نه..نیم ساعت آخرم چند تا دونه آلو خورشتی،نمک و فلفل و زعفرون
خب عزیز دلم ,تو درست کردی دوست نداشت دیگه ,واسه دله توام شد باید میگفت مه خچبه ولی مثلا اگه بیشتر تلاش کنی یا چن بار درست کنی دستت راه میوفته اما اینکه اومد گفت نکن ,توام نکن
قیمه رو همون اول که گوشت رو به پیاز اضافه کردی و کمی پخت و تغییر رنگ دادیه سیب زمینی هم نگینی کن تفت بده بعد ادویه بزن و رب
لپه که از قبل خیس دادی رو تو یه ذره روغن کمی تفت بده به موادت اضافه کن یه تکه چوب دارچین و یه فلفل سبز تازه درسته هم بنداز و اب بریز بزار خوب بپزه بعد نمک و لیمو عمانی الو سیاه بریز بزار خوب جا بیوفته .سیب زمینی سرخ شده موقع سرو میریزی روش