2821
2789
عنوان

خورش قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 43 پست

من پياز رو با گوشت   تفت ميدم ، ادويه ، زدرچوبه ، فلفل سياه ميزنم ،  چوب  دارچين ، زعفران، رب خونگي يكم  

بعد يكم اب جوش ميريزم ميزارم  با زود پز گوشت ٣٠ دقيقه بپزه 

بعد  لپه رو كه نيم ساعت خيس كردم 

تو روغن با كمي ادويه سرخ ميكنم و  دوباره رب   فراوون ميزنم 

بعد به گوشت اضافه ميكنم با كمي گلاب ، زعفران 

ميزارم بيست دقيقه بدون شعله پخش كن باشه 

نزديك يه ساعت و نيم يا بيشتر هم با شعله پخش كن 

خيلي خوب ميشه 🙄

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

من پیازو برا خورشت رنده میکنم چون هر چقدرم نگینی کنی درشت میشه و مردا دوست ندارن.

بعد نکته کلیدیش اینه که کم اب باشه و اب یه ور دون یه ور نباشه.

توی خورشت های ربی با ادویه ها بازی کن.

زیره سیاه و پودر کاری و نکته اصلی قیمه دارچین هست.

زعفرون هم خوب میشه من دوست ندارم.

در کل من ده پانزده تا ادویه دارم 

فلفل سیاه و پاپریکا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لپه را جدا نمیپزم بعد ازینکه گوشت و تفت میدم لپه ای که قبلا خیس کردمو بهش اضافه میکردم  حالا ...

شما یه بار لپه رو پنج دیقه بغولون...ببین چه کف کثیفی رو آب میاد...تازه جدا از بوی بدش...من امکان نداره لپه رو شده پنج دیقه نجوشونم

رب به حدی بزن که نه حالت ماستی و غلیظ بشه و بو ی رب بده نه که رقیق باشه.

۵۰درصد طعم قیمه سیب خوب سرخ شده و زیااادشه که روی ظرف بریزی نه که قاطیش کنی تردیش ازبین بره!

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
لپه را جدا نمیپزم بعد ازینکه گوشت و تفت میدم لپه ای که قبلا خیس کردمو بهش اضافه میکردم  حالا ...

شک نکن عالی میشه عزیزم،فقط یهویی آب زیاد نریز شل نشه ازت...نوش جانتون پیشاپیش...

قیمه رو همون اول که گوشت رو به پیاز اضافه کردی و کمی پخت و تغییر رنگ دادیه سیب زمینی هم نگینی کن تفت ...

سیب زمینی که اولش میریزی له نمیشه؟؟؟

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
اول لپرو جدا با اب بذار بجوشه کفای روشو بگیر که خیلی بوی بد داره وقیمرو بدطعم ورنگ میکنه بعد ابشو خا ...

بعد پیاز فراوون خورد کن با شعله کم سرخ کن تا طلایی رنگشه بعد گوشتو اضافه کن و تفت بده بعد لپرو اضافه کن بعد زردچوبه و فلفل و ادویه کاری بزن بعد ربو اضافه کن بعد هم بزن تا رب کمی سرخشه بعد آبجوش اضافه کن و زیرشو کم کن تا جا بیفته ده دیقه آخرم دارچین اضافه کن و زعفرون

چقد بعد بعد گفتم😂😂با این دستور بپز عالی میشه

مرسی عزیزم

خیلی خوب گفتی

چند ساعت روی شعله باشه؟؟؟

اتفاقا امروز من قیمه هم پخته بودم کناره یه نوع غذا دیگه.‌همه فقط قیمه هه رو خوردن 🤣  لب به اون غذا نزدن. من چوب دارچین میندازم که تیره نشه خورشتم و اخر سر درمیارم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من اول پیازو تفت میدم وقتی شیشه ای شد زردچوبه و فلفل بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد گوشت رو میریزم داخلش سرخ میکنم.

بعد آبش میکنم و میزارم یک ساعت بجوشه و بعد لپه ای که خیس کردم را اضافه میکنم

یک ساعت آخر هم رب و دارچین و پودر لیمو و خلال سیب زمینی میریزم داخلش

ولی گویا باید از اول رب و لپه را اضافه کنم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792