2777
2789
عنوان

خورش قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 43 پست

اتفاقا ما سحری قيمه خوردیم

من قيمه هام خیلی خوب میشه خداروشکر

پیاز بزرگ نگینی خرد میکنم یکم که تفت خورد گوشت رو بهش اضافه میکنم و روی گوشت زردچوبه دارچین فلفل سیاه و یکم گلاب میریزم

میذارم یکم باهم سرخ شن

بعد لپه ی از قبل خیس شده رو اضافه میکنم با آب

آبش که نصف شد لیمو عمانی سوراخ شده رو بهش اضافه میکنم و نمک

میذاریم جا بیوفته و آخر سر رب میزنم

لازم بود بینش هم آب اضافه میکنم خوب بپزه

دارچین و گلاب تو عطرش خیلی تأثير داره

با هل

... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا ما سحری قيمه خوردیم من قيمه هام خیلی خوب میشه خداروشکر پیاز بزرگ نگینی خرد میکنم یکم که تفت ...

منم تقریبا به همین روش میپزم

از نظر خودم خوب میشه

ولی شوهرم انگار زیاد دوست نداشته

چون عادت داره عمه جیو چرب و پر روغن بخوره

فک کنم مادرش همه چیو جدا جدا سرخ میکرده

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
بنظرم اورجینال اورجینال این دستور...نوش جانت عزیزم😋😋😋

اره گلم.‌این دستور اصلی و اصولیه🤗

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزیزم همه لطف کردن و دستور رو دادنت منم نکته هاررو میگم هر چند تا الان خیلی عالی همه توضیحت دادن  ب اندازه هایی ک میگم و زمان هایی ک نوشتم دقت کن اشپزی فقط دقت میخواد 

1:راز قیمه بازاری فقط دارچین ،،،یک ساعت مونده برداری خورشت رو یک ق چای خوری (نگفتم مربا خوری ها دقت کن)پودر دارچین بریز هم بزن و در رو بزار  دارچین کمک میکنه گوشت زودتر بپزه و طبع خورشت گرم شه 

2:همون ابتدا ک پیاز تفت دادی گوشت و لپه هم ریختی و یک سر تفتی خورد رب و زردچوبه بزن یکم تفت بده و اب بریز و همون جا یک ق غذا خوری ابلیمو بریز ،کمک میکنه لپه وا نره برای خورشت دو نفر با مشت خودت دو مشت لپه و یک کاسه ابگوشت خوری اب 

3:یادت نره یک قیمه با کیفیت باید کم کم 4ساعت بپزه پس زود بیدار شو مراقب شعله باش ک اب خورشت گرفته نشه مجبور شی هی اب ببندی بهش 

4:نمک باید دو ساعت ک گذشت بریزی  چون زود بریزی گوشت سفت میشه زیاد نریز چون اب خورشت کم بشه شور میشه ،،،پودر لیمو عمانی هم دو ساعت ک موند بریز یک ق چای خوری

5:اگر ب دردت خورد برای شادی روح بابام دعا کن و یک اخلاص بفرست 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
توش روغن حیوونی یا روغن شحم گاوی بریز هم چرب و چیل میشه و هم بی ضرر و لذیذ

الان که ثابت شده اونم ضرره😥 روغن حیوانی روهم رد کردن.‌

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
کی ثابت کرده؟؟؟ 😳 😳 😳  بهترین روغن روغنای زیتون و کنجد و شحم گاوی و روغن زرد هست  بين ...

دکتر هلاکویی توصحبتاش گفت😥البته ما بازم میخوریم.‌ولی کممم

عزیزم همه لطف کردن و دستور رو دادنت منم نکته هاررو میگم هر چند تا الان خیلی عالی همه توضیحت دادن &nb ...

خیلی عالی بود 😍😍

خدا رحمتشون کنه

همین الان میفرستم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌