silenbutterfly مدیر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 عنوان ویپ یا پاد | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 47 پست واسه تولد دوستم میخوام بخرم کدوم خوبه؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂 1404/11/18 | 18:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 بابا توروخدا بیخیال😐😐 خودش میدونم به هر حال میخره یعنی نخرم؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
sariiiiiiiii عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 1580 بنظرت واسه تولد دوستم خوبه بخرم ؟؟ خیلی دوست داره ولی خب میدونم خانوداش مخالفن ویپ بخر جلو خانوادش ندیا ولی
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 ویپ ولی یچیز خوشگل بنظرت واسه کادو تولد مناسبه ؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
فینگیلیی عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 670 خودش میدونم به هر حال میخره یعنی نخرم؟ نهههههههههههههه آخه کی برا تولد میاد یه چیز مضر میده به دوستش؟! یه 207 مشکی، بابا تو برو منم میام مانی مانیییی، سپهر بابا کجایی بابا:)💔🖤
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 اخه ضررشم زیاده حتما باید از اینا بخری؟اکسسوری بگیر براش دوست نداره اکسسوری ساعت ،ادکلن ، تراول ماگ قبلا براش خریدمالان بنظرت چی بخرم خوبه؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 چن سالشه ۱۸ ولی واسه تولد ۱۹ سالگیش میخوام بخرم دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 ویپ بخر جلو خانوادش ندیا ولی نههه اونو حواسم هست دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 نهههههههههههههه آخه کی برا تولد میاد یه چیز مضر میده به دوستش؟! پس چی بگیرم؟ساعت ، تراول ماگ و ادکلن قبلا خریدم دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
callmefafa عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 438 بنظرت واسه کادو تولد مناسبه ؟ آره یکی از دوستام برا دوستش خرید.. ببین در کنارش یه چیز کوچیک دیگه هم اگه بخری بهتره
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 آره یکی از دوستام برا دوستش خرید.. ببین در کنارش یه چیز کوچیک دیگه هم اگه بخری بهتره اها باشه مرسیی♥️🫠 دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
فینگیلیی عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 670 پس چی بگیرم؟ساعت ، تراول ماگ و ادکلن قبلا خریدم هر چیزی غیر از این چرت و پرتاحتما باید بری دود و دم بگیری براش!!!!؟😐😐 یه 207 مشکی، بابا تو برو منم میام مانی مانیییی، سپهر بابا کجایی بابا:)💔🖤
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6378 هر چیزی غیر از این چرت و پرتاحتما باید بری دود و دم بگیری براش!!!!؟😐😐 خب الانم میکشه فرقی نداره من بخرم براش یا نه خودم اهل این چیزا نیستم ولی اون دوست داره دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
فینگیلیی عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 670 خب الانم میکشه فرقی نداره من بخرم براش یا نه خودم اهل این چیزا نیستم ولی اون دوست داره اه اه اه🤢تو دوستشی مثلا به جا اینکه ترکش بدی میخوای کادوش هم بدی؟!! یه 207 مشکی، بابا تو برو منم میام مانی مانیییی، سپهر بابا کجایی بابا:)💔🖤
کامابوکو عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 868 دوست نداره اکسسوری ساعت ،ادکلن ، تراول ماگ قبلا براش خریدم الان بنظرت چی بخرم خوبه؟ نمیدونم واقعا اگه دوست داره براش پاد بگیر ارزون تره گمون کنم
کامابوکو عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 868 پس چی بگیرم؟ ساعت ، تراول ماگ و ادکلن قبلا خریدم چه دوست خوبی بیا باهم دوست شیم🦦💕😂😂😂