silenbutterfly مدیر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6362 عنوان ویپ یا پاد | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 47 پست واسه تولد دوستم میخوام بخرم کدوم خوبه؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂 دیروز | 18:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6362 عزیزم ببخشید الان دیدممم فداتشم🩷🩷 دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
crazy_girllll عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 264 فداتشم🩷🩷 قزبونت عزیزم قبول کردم در خدمتم این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6362 قزبونت عزیزم قبول کردم در خدمتم پیام دادم خوشگلم♥️ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂