silenbutterfly مدیر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 عنوان ویپ یا پاد | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 43 پست واسه تولد دوستم میخوام بخرم کدوم خوبه؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂 دیروز | 18:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 بابا توروخدا بیخیال😐😐 خودش میدونم به هر حال میخره یعنی نخرم؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
sariiiiiiiii عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 1574 بنظرت واسه تولد دوستم خوبه بخرم ؟؟ خیلی دوست داره ولی خب میدونم خانوداش مخالفن ویپ بخر جلو خانوادش ندیا ولی
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 ویپ ولی یچیز خوشگل بنظرت واسه کادو تولد مناسبه ؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
فینگیلیی عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 625 خودش میدونم به هر حال میخره یعنی نخرم؟ نهههههههههههههه آخه کی برا تولد میاد یه چیز مضر میده به دوستش؟! سپهر بابا کجایی، سپهر من کجایی بابا:)💔...
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 اخه ضررشم زیاده حتما باید از اینا بخری؟اکسسوری بگیر براش دوست نداره اکسسوری ساعت ،ادکلن ، تراول ماگ قبلا براش خریدمالان بنظرت چی بخرم خوبه؟ دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 چن سالشه ۱۸ ولی واسه تولد ۱۹ سالگیش میخوام بخرم دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 ویپ بخر جلو خانوادش ندیا ولی نههه اونو حواسم هست دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 نهههههههههههههه آخه کی برا تولد میاد یه چیز مضر میده به دوستش؟! پس چی بگیرم؟ساعت ، تراول ماگ و ادکلن قبلا خریدم دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
callmefafa عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 424 بنظرت واسه کادو تولد مناسبه ؟ آره یکی از دوستام برا دوستش خرید.. ببین در کنارش یه چیز کوچیک دیگه هم اگه بخری بهتره
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 آره یکی از دوستام برا دوستش خرید.. ببین در کنارش یه چیز کوچیک دیگه هم اگه بخری بهتره اها باشه مرسیی♥️🫠 دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
فینگیلیی عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 625 پس چی بگیرم؟ساعت ، تراول ماگ و ادکلن قبلا خریدم هر چیزی غیر از این چرت و پرتاحتما باید بری دود و دم بگیری براش!!!!؟😐😐 سپهر بابا کجایی، سپهر من کجایی بابا:)💔...
silenbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6297 هر چیزی غیر از این چرت و پرتاحتما باید بری دود و دم بگیری براش!!!!؟😐😐 خب الانم میکشه فرقی نداره من بخرم براش یا نه خودم اهل این چیزا نیستم ولی اون دوست داره دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂
فینگیلیی عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 625 خب الانم میکشه فرقی نداره من بخرم براش یا نه خودم اهل این چیزا نیستم ولی اون دوست داره اه اه اه🤢تو دوستشی مثلا به جا اینکه ترکش بدی میخوای کادوش هم بدی؟!! سپهر بابا کجایی، سپهر من کجایی بابا:)💔...
کامابوکو عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 437 دوست نداره اکسسوری ساعت ،ادکلن ، تراول ماگ قبلا براش خریدم الان بنظرت چی بخرم خوبه؟ نمیدونم واقعا اگه دوست داره براش پاد بگیر ارزون تره گمون کنم
کامابوکو عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 437 پس چی بگیرم؟ ساعت ، تراول ماگ و ادکلن قبلا خریدم چه دوست خوبی بیا باهم دوست شیم🦦💕😂😂😂