2777
2789
نه بابا مگان چجوری وارث بشه کیت خودش هست دوتام پسر داره احتمالا سه چهار تا پسر دیگم بیاره  این ...

بابا این هم هی تند و تند بچه اورد که کسی نتونه روی دستش بلند شه. بعد اون پسرهای دایانا چی میشن پس. اونها هیچکاره ن؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

عکس مراسم شبشون و دیدید؟ لباسش لختی بود و شونه ها بیرون

خیلی خوشتیپ بود

ولی لباس مراسم ظهرش ساده بود بدون جواهر و سنگ دوزی.. گرون ولی ساده

لباس کیت از اون تجملاتی تر بود

نمیدونم این قوانینی که میگید چه قدر اجرا میکننو

عکس مراسم شب پرنسس دایانا رو هم گذاشته بودن یقه باز و لختی بود  نسبتا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کشورهای غربی ازدواج رو یه امر خیلی خیلی مقدس می دونن و همه موقع مراسم احساساتی میشن  بعدم و ...

والا منم با دیدن اون همه شکوه و عظمت احساساتی شدم😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
بابا این هم هی تند و تند بچه اورد که کسی نتونه روی دستش بلند شه. بعد اون پسرهای دایانا چی میشن پس. ا ...

دایانا که یه ویلیام داشت و یه هری دیگه 

ویلیامو کیت برداشت 

هری رو مگان 

عکس مراسم شبشون و دیدید؟ لباسش لختی بود و شونه ها بیرون خیلی خوشتیپ بود  ولی لباس مراسم ظهرش ...

حتما چون میخاستن برن کلیسا و مراسم عقدشون برای احترام به مکان اونجوری لباس پوشیده 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
بابا این هم هی تند و تند بچه اورد که کسی نتونه روی دستش بلند شه. بعد اون پسرهای دایانا چی میشن پس. ا ...

پسرهای دایانا مگه همین هری و ویلیام نیستن؟ اره دیگه ماهم بودیم سریع بچه میاوردیم وارث جور کنیم ولی خیلی دوست داشتنیه کتی خیلی دوسش دارم لایق ملکه شدنه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
مگه دایانا مادر شوهر کیت و مگان نیست ؟

چرا ولی همش میگن ملکه ولی انگار پادشاهی در کار نیست. خب ملکه از این جهت ملکه شد که چون فرزند پادشاه بود بعد انگار از زمان ویکتوریا دیگه همش ملکه ها بودن نه پادشاهان. یعنی دیگه نمیخوان پادشاه بذارن همش ملکه باشه؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
پسرهای دایانا مگه همین هری و ویلیام نیستن؟ اره دیگه ماهم بودیم سریع بچه میاوردیم وارث جور کنیم ولی خ ...

اره نازه 

از اوناست که با پنبه سر میبره 

دقیقا مثل جونی خود الیزابته 

از اون خیلی زرنگهاست که یه لایه مهربونی و خوشرویی روشو پوشونده 

میدونستین کیک میدلتون لباس تکراری پوشیده بود تو عروسی 😌

آره این لباس و از سال ۲۰۱۵ داشت... سه تا عکس تو سالای ۲۰۱۵..۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ که امروز بود با این لباس ازش گذاشتن

وقتی هم هری و مگان حلقه هارو بهم میدادن تصویر رفت رو کیت  اصلا بهشون نگاه نمیکرد