2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطورم این بود که نرفت یه لباس عجق وجق و لختی بپوشه و خودشو زیر ارایش خفه کنه و یکی دیگه بشه خودش بو ...

نمیتونن 

طبق مقررات باید رفتار کنن 

از این به بعد دامنش از زانو نباید بالاتر باشه 

لاک نباید بزنه 

یقه باز ممنوع 

خیلی لیست بلتد بالایی بود 

نمیدونم ولی داشت گریه میکرد

مثل زمان قدیم. الان دیگه این چیزها برای عروسهای ایرانی عجیبه اونها دیگه چرا 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
نمیتونن  طبق مقررات باید رفتار کنن  از این به بعد دامنش از زانو نباید بالاتر باشه  ...

ازدواجه با خانواده سلطنتیه دیگه الکی که نیست 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
منطورم این بود که نرفت یه لباس عجق وجق و لختی بپوشه و خودشو زیر ارایش خفه کنه و یکی دیگه بشه خودش بو ...

مگان خودش مدل لباس زیر بوده و کلی عکس با بیکینی تو چندتا مجله داره ، اینجور که لباس میپوشن طبق قوانینه 

اره منم نمیدونم چرا فکر میکنم که مگان ملکه میشه  کیت بیچاره داره تند تند وارث میاره ولی خوب از ...

نه بابا مگان چجوری وارث بشه کیت خودش هست دوتام پسر داره احتمالا سه چهار تا پسر دیگم بیاره 

اینا تا وقتی تو این دنیا هستن هری نمیتونه شاه بشه مگه اینکه داداش بزرگه بمیره سلطنت برس به این

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
 نمیدونم ولی داشت گریه میکرد

تو کشورهای غربی ازدواج رو یه امر خیلی خیلی مقدس می دونن و همه موقع مراسم احساساتی میشن 

بعدم والا خودشو کنترل کرد 

دختر من همچین عروسی کنه خودمو پاره و پوره میکنم از خوشی خو😃

نه بابا مگان چجوری وارث بشه کیت خودش هست دوتام پسر داره احتمالا سه چهار تا پسر دیگم بیاره  این ...

همون دیگه 

تو این دنیا هیچ چیزی بعید نیست 

حس من که اینه مگان ملکه میشه حالا تا ببینیم چی میشه 

بابا من هر وقت میرم ریدرز می بینم کلی مطلب راجع به خاندان سلطنتی هست. از کفش فلان و کیف فلان و نمی دونم نوع صبحونه ملکه و کیت چایی نمیخوره و هزار تا چیز دیگه

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
همون دیگه  تو این دنیا هیچ چیزی بعید نیست  حس من که اینه مگان ملکه میشه حالا تا ببینیم چ ...

اره واقعا هیچی مشخص نیست ولی این ملکه ای که منمیبینم ماشالاش بشه همرو میکشه نمیمیره 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩