2777
2789
چرا میگن آرایشش کم بود  گریم شده بود همه چیم داشت  دیگه از اون بهتر نمیشد که بشه  ...

ارابشش خیلییی کم بود کک و مکاش مشخص بود مادرشم هیچی ارایش نکرده بود و چشمش گریون

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
نمیان بهم انگار.... کیت با ولیام عالین

به نظر من یه ازدواج سیاسیه 

چند وقته تو دنیا دارن به سیاه پوستها و دورگها خیلی اهمیت میدن 

مگان هم مادرش سیاه پوسته تو مراسم هم که دیدینش حتی اون کشیشی که موعظه کرد هم سیاه پوست بود

البته موعظش عالی بود من ضبطش کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم آخرش هم یکی به من نگفت مگان توی چه فیلمهایی بازی کرده من هیچ فیلمی ازش ندیدم

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ارابشش خیلییی کم بود کک و مکاش مشخص بود مادرشم هیچی ارایش نکرده بود و چشمش گریون

چشمش گریون بود برای چی آخه؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بخدا قسم تمام ایناستا شده عروسیشون خسته شدم بابا 😐 مبارک باشد این پیوند به پای هم پیرشن و سلامت باش ...

عزیزم من تایپیک زدم ببینم چند نفر بیدارن 

چرا عصبانی میشی 🤔

حالا دختر ایرانی یود میگفت منو ببر هتل پنج ستاره من نمیام تو چادر😂😂😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
لباس سادش کلی پول خورده عروسیش میلیاردی هزینه داشته  ...خیلیم ساده نیوده ...

منطورم این بود که نرفت یه لباس عجق وجق و لختی بپوشه و خودشو زیر ارایش خفه کنه و یکی دیگه بشه خودش بود 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
والا فكر كنم اروزي ملكه شدنو به دل كيت هم ميزاره اين ملكه برينانياي كبير

اره منم نمیدونم چرا فکر میکنم که مگان ملکه میشه 

کیت بیچاره داره تند تند وارث میاره ولی خوب از قسمت خبر نداریم که