2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فسنجون باید اینقدر بجوشه تا آبش کشیده بشه و غلیظ شه. لعاب دادنی نیس که. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

باید کم کم بهش اب اضافه میکردی 

اللن تنها راهش اینه که مرغشو برداری خودشو بذاری همچنان بجوشه 

به فسنجون هرچی اضافه کنی طعمشو عوض میکنه

البته فسنجون کمی که خنک بشه هم غلیظتر میشه

خوشحال میشم پیجم 

بنظرم فسنجون لعاب نداره

باید خوب جابیفته

و اگر موادت کم باشه نمیتونی با اب ریختن زیادش کنی چون لعابی نداره

ولی بعضی ها با ریختن هویج با سیب رنده شده و مرغ ریش شده کمی لعاب دارش میکنن

و خدایی که در این نزدیکی است ......
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792