2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فسنجون باید اینقدر بجوشه تا آبش کشیده بشه و غلیظ شه. لعاب دادنی نیس که. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

باید کم کم بهش اب اضافه میکردی 

اللن تنها راهش اینه که مرغشو برداری خودشو بذاری همچنان بجوشه 

به فسنجون هرچی اضافه کنی طعمشو عوض میکنه

البته فسنجون کمی که خنک بشه هم غلیظتر میشه

خوشحال میشم پیجم 

بنظرم فسنجون لعاب نداره

باید خوب جابیفته

و اگر موادت کم باشه نمیتونی با اب ریختن زیادش کنی چون لعابی نداره

ولی بعضی ها با ریختن هویج با سیب رنده شده و مرغ ریش شده کمی لعاب دارش میکنن

و خدایی که در این نزدیکی است ......
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز