2777
2789
عنوان

شوهرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 65 پست
شوهر منم خیلی منم منم میکنه تا لنگ ظهر خوابه بعد میره کار ن فشاری روشه ن چیزی غر هم میزنه جایی هم نم ...

خدا صبرت بده.افراد اینجوری همیشه حق به جانبن معتقدن دنیا باید حول محور اینا بچرخه.توی همه چیزم اظهار نظر تخصصی میخواد بکنه وای حال منو بهم میزنه.وفتیم رو حرفاش حرف بزنی بفهمه اشتباه کرده زورش میگیره .زودی هم گوگل سرچ میکنه 😂من شغلم فنی هست ۱۵ سال سابقه دارم توی کارم اونوقت این رفته یه دوره آنلاین آموزش شغل منو خریده میخواد جلو من اظهار فضل کنه ،😑منم گفتم خدا کنه تو کارکن باشی والا من میام شاگردت میشم.اخه من که میدونم آخرش زخم بستر میگیری از بس میکپی

به مادر نجسش بگو این بار جداشم برای پسرت بد پاک بی ابرو میشه و چرا زن مرد مطلقه شدی اگه خوب بود زنش ...

اره میگمش دیگ یکم اعتباری ک مونده و ابرو از بین میبرمش پسرمم میبرم میرم از این شهر برو بمیر خودشم میترسه خیلی ک از دستم بده هی میگ نمیخام اتفاقی ک گذشته افتاده الانم بیوفته

از کجا فهمیدی زن داشته من ک نگفتم😐😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره میگمش دیگ یکم اعتباری ک مونده و ابرو از بین میبرمش پسرمم میبرم میرم از این شهر برو بمیر خودشم می ...

تاپیک قبلیت اره ادبش کن من خانوادم از ادب شدن گذشتن حتما باید ترکشون کنم قراره ترکشون کنم تا ته بسوزن

تاپیک قبلیت اره ادبش کن من خانوادم از ادب شدن گذشتن حتما باید ترکشون کنم قراره ترکشون کنم تا ته بسوز ...

فعلا ی فالگیر دعا نویسه معروفیه مامانم رفتع پیشش چن تایی جواب گرفتن اوکی بودن