maralمیسیز مدیر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 عنوان شوهرممم | مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 65 پست بچه ها مردی ک عصبی باشه دلیلش چیه کلا؟ مثلا کسی دعایی چیزی کرده یا از قبل چیزی مصرف کرده یا از تربیت خانوادگیه؟ شوهرم خیلی غده ادعا میکنه تو خالی خود شیفتع از خودش هی تعریف میده هیچکسم عددی نمیدونتش هرچیم میگمش ن میاره امروز | 13:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maralمیسیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 خدا کنه بمیرن هرچی کار خیرهم می کنیم اینا درست بشو نیستن مال منم همینن فقط سکوت کن در مقابل ظلم هامو ... ن من نمیتونم سکوت بکنم اگ ن دق میکنم جواب میدم کتک میخورم ولی دلم خنک میشه ت دلم بزارم خفه میشم
پیتزا_پپرونی۳ عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 933 انشالله ک خوشبختی سهم دلتون بشه تراپیست برین اگر میاد و این ک اگر مشکلی نیست میشه تاپیک آخر منو ببینید اگر اطلاعی دارین راهنمایی کنین ممنونم
maralمیسیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 پسر عمو منم ته چاه هس دست از کمرش نمیندازه.ادعاش خدا هس فکر میکنه عالم آدم لنگ این هستن در صورتی که ... شوهر منم خیلی منم منم میکنه تا لنگ ظهر خوابه بعد میره کار ن فشاری روشه ن چیزی غر هم میزنه جایی هم نمیزاره برم میگ طلاقم بگیری میکشمت خودمم فرار میکنم
dlrowym عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 914 ن من نمیتونم سکوت بکنم اگ ن دق میکنم جواب میدم کتک میخورم ولی دلم خنک میشه ت دلم بزارم خفه میشم چرا از همچین ادمی جدا نشدی من دارم ترکشون می کنم
dlrowym عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 914 هربار که میزن برو پزشک قانونی نامه بگیر پنهان کن حق طلاق بگیر دوسه تا نامه داشت باشی
maralمیسیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 فقط خودخواهه همین. دعا یعنی چی؟ کلا عصبیه مثلا خود ب خود نشسته مامانمو فوش میده بهشم چیزی میگم یا میگمش ساکت شو بدش میاد میگ چرا زبون درازی میکنی بعد کتکم میزنه بعد اصلا عصبانیتش مث ادما معمولی نیست دیدی ی جن ت وجودش باشه ن میفهمه چی میگ ن میفهمه چیکار میکنه چاقو رو قشنگ میزاره ب گلوم
maralمیسیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 انشالله ک خوشبختی سهم دلتون بشه تراپیست برین اگر میاد و این ک اگر مشکلی نیست میشه تاپیک آخر منو ببین ... ن بابا اینو باید با دعا درست بکنم
maralمیسیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 چرا از همچین ادمی جدا نشدی من دارم ترکشون می کنم منو میکشه بدبختی باید بکشم پشتوانه محکمی ندارم پولشم ندارم
maralمیسیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 هربار که میزن برو پزشک قانونی نامه بگیر پنهان کن حق طلاق بگیر دوسه تا نامه داشت باشی چطور برم نمیزاره تا دم در برم
dlrowym عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 914 منو میکشه بدبختی باید بکشم پشتوانه محکمی ندارم پولشم ندارم مهم خانواده که نداریم پس دهن بع دهنش نشو
maralمیسیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 مهم خانواده که نداریم پس دهن بع دهنش نشو والا کاریش ندارم خودش جنی میشه میره پیش مادرش میاد بالا عوض میشه یهو ی چیززی میگ ک منم جوابشو بدم یعد شروع کنه
maralمیسیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 316 وقتی سرکاره سرکارش جفت مجتمعه همه جا ماشالا دوربین
dlrowym عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 914 والا کاریش ندارم خودش جنی میشه میره پیش مادرش میاد بالا عوض میشه یهو ی چیززی میگ ک منم جوابشو بدم یع ... به مادر نجسش بگو این بار جداشم برای پسرت بد پاک بی ابرو میشه و چرا زن مرد مطلقه شدی اگه خوب بود زنش نمی رفت
dlrowym عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 914 سرکارش جفت مجتمعه همه جا ماشالا دوربین الکی بگو دارم میرم فلان جا