2777
2789
عنوان

شوهرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 65 پست

اگه هر چیزی میگه وهر واری میکنه جواب سنگین وبازدارنده نگیره روز بروز واسش این کارا عادی تر میشه و هرچی بگذره زندگیتون سخت تر و بی روح تر میشه پس نباید بترسین و محم جلوش وایسین برادر یا پدرتون و درجریان بذارید اونا یکم دخالت کنن فکر نکنه پشت و پناهی ندارین

والا بخدا همیشه هم انکار میکننن گردن هم ک نمیگیرن😂

من تا جایی که بتونم دوری میکنم ازین افراد اینا دزد انرژی هستن به جاش انرژی منفی بهت میدن.اگرم مجبور باشم کنارشون باشم سکوت میکنم چون اینجوری مغزشون میشه علامت سئوال .اونا منتظرن حرف بزنی تا از خودت قسطی بخرن به خودت نقدی بفروشن.چیزایی که خودم یادش دادم بعد به خودم میخواد بگه 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هر چیزی میگه وهر واری میکنه جواب سنگین وبازدارنده نگیره روز بروز واسش این کارا عادی تر میشه و هر ...

بابام خیلی ارومه هیچی نمیک مامانم بیشتر خوبه ک نمیخام سبک بشه چون بارها بحث شده و بی فایده

اینا سگ اخلاقن

باید خودت ادم بشددددت ارووومییی باشی و به حرکات و کاراش و حرفاش عکس العمل نشون ندی و تهشم با مهربونی و قربون صدقه رامش کنی

خیلی باید اروم باشی .از خودت واکنش نشون ندی

پسر عمو منم ته چاه هس دست از کمرش نمیندازه.ادعاش خدا هس فکر میکنه عالم آدم لنگ این هستن در صورتی که ...

این دیگه چه خریه که خونه رو فروخته خورده

تا که یک روز تو رسیدی ❤️توی قلبم پا گذاشتی❤️

پسر عمو منم ته چاه هس دست از کمرش نمیندازه.ادعاش خدا هس فکر میکنه عالم آدم لنگ این هستن در صورتی که ...

کار ب پسرعموت ندارم ولی خدایی ی جوری غیبت میکنی ادم دلش میخاد ی چند کیلو سبزی بگیره بیاد بشینه پا حرفات😄

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
بابام خیلی ارومه هیچی نمیک مامانم بیشتر خوبه ک نمیخام سبک بشه چون بارها بحث شده و بی فایده

بهرحال کوتاه نیاین اینجور مردا اگه احساس کنن طرفشون دست وپا چلفتی وترسو و کسی نیست ازش حمایت کنه دیگه واقعا افسارشون پاره میشه

بهرحال کوتاه نیاین اینجور مردا اگه احساس کنن طرفشون دست وپا چلفتی وترسو و کسی نیست ازش حمایت کنه ...

اره شوهرم از این دسته هاس با اروم بودن بدتر میاد رو سرم ولی دیروز در واحد رو باز کردم عمدا هی زدم داد کمکم کنید کشتم دیگ جرعت نکرد رید ب خودش گف ابرومونو بردی مامانش اومد گفت گف چته کولی بازی در میاری گفتمش حقته دست بزنی بهم. کلانتری میارم در خونت

خانوادم اخرش ترسو هستن مراعات میکنن ولی خودم دیونه بشم دیگ کاری میکنم از پا بیوفته ابروشم بره