2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

141 بازدید | 26 پست

من مثلا گاهی از ساعت هشت شب فستم،گاهی از یازده،گاهی دوازده

گاهی ۱۴ ساعا فستم گاهی ۱۶ ساعت گاهی هفده ساعت

یعنی نه زمان شروع و پایانش روی ریتمه نه مدت زمانش ثابته.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله کاملا نادرسته

فست باید از ۸ شب شروع شه بعد اون دیگه فست حساب نمیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه خوبه تنوع میدی بدنت عادت نمیکنه

بخاطر اینه که گاهی دوازده شب حس ضعف میکنم مجبورم بخورم اما از اون ور تایم پایانشو میندازم اونورتر

میگن فستینگ باید روی ریتم خاص خودش باشه آخه

ببین اره تا حدودی چون هدف توی فستینگ اینه که تحمل انسولینی بالا بره و بدنتون بره سراغ چربی سوزی و وقتی شما مدام این زمان رو کم و زیاد میکنید تعادل این سیستم هم بهم میریزه بهتره از ساعت کمتر شروع کنید و بعد اضافش کنید

ببین اره تا حدودی چون هدف توی فستینگ اینه که تحمل انسولینی بالا بره و بدنتون بره سراغ چربی سوزی و وق ...

اتفاقا مقاومت به انسولین دارم

بخاطر اینه که گاهی دوازده شب حس ضعف میکنم مجبورم بخورم اما از اون ور تایم پایانشو میندازم اونورترمیگ ...

نمیدونم من هیچ وقت ساعت خاصی شروع نکردم ولی با این وجود وزنم اومد پایین مشکلی هم نداشتم

🫀🖇

جدی؟چرا؟

بله نهایت تایم بدای شام ۸ شب هست که بدت تایم داشته باشه وارد چربیسوزی بشه و باید آب و مایعات مصرف کنی که چربیسوزی اتفاق بیفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نمیدونم من هیچ وقت ساعت خاصی شروع نکردم ولی با این وجود وزنم اومد پایین مشکلی هم نداشتم

شما فست بودین؟ تو چندوقت چندکیلو کم کردین؟الان بازم رژیمین یا نه

عزیزم تو چند قت و با چه روش اینقدر کم کردین؟

۱۵ کیلو ۵ ماه

با فستینگ خالی لاغر نشدم.قند مصنوعی رو کامل حذف کردم روز کالری شماری میکردم و تو خونه ورزش میکردم

بله نهایت تایم بدای شام ۸ شب هست که بدت تایم داشته باشه وارد چربیسوزی بشه و باید آب و مایعات مصرف کن ...

یه سوال من مثلا ساعت پنج خوردم و تا ساعت ۸ هیچ میلی به هیچ چیز ندارم و نمیتونم بخورم.خب اینطور مواقع باید به زور یه چیز بخورم یا نخورم؟اگر نخوزم در واقع شروع فستم میشه ساعت ۵

۱۵ کیلو ۵ ماه با فستینگ خالی لاغر نشدم.قند مصنوعی رو کامل حذف کردم روز کالری شماری میکردم و تو خونه ...

نمیترسین بعد یه مدت که بنا به دلایلی ورزش رو نتونستین ادامه بدین یا بعد مثلا سه سال خسته شدین از مصرف نکردن قند مصنوعی و کالری شماری و... یهو وزنتون بالا بره؟