شما فست بودین؟ تو چندوقت چندکیلو کم کردین؟الان بازم رژیمین یا نه
بله خیلی زیاد یه اپلیکیشن هم دارم. من تو ۵ ۶ ماه ده کیلو کم کردم. در کنارش کمتر از قبل غذا میخوردم پیاده روی هم داشتم ولی زیاد خودم رو اذیت نمیکردم مثلا وقتایی که ۱۸ ساعت فست بودم یا بیشتر غذای بیشتری میخوردم و سایزمم خیلی عالی اوند پایین. الان نه متاسفانه بعداز عقدم یکم وزنم بالا رفت از فردا دوباره شروع میکنم
نمیترسین بعد یه مدت که بنا به دلایلی ورزش رو نتونستین ادامه بدین یا بعد مثلا سه سال خسته شدین از مصر ...
نه چون نیاز نیست تا آخر عمر اینکارا رو انجام بدم من الان حدود ۴ ماهه رژیم رو کنار گذاشتم چون صورتم بیش از حد لاغر شده بود تصمیم گرفتم بذارم کنار دوباره شروع کنم کلا ۲ کیلو برگشته الان ۳ روزه دوباره شروع کردم
در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
پس رژیمت اشتباست نمیشه ساعت ۵ چیزی بخوری که کاملا سیرت کنه باید یه میانوعده سبک بخوری و ۸ شام بخوری
مثلا دوروز پیش دوازده فستم تموم شد یه چیز خوردم بعنوان صبحانه.ساعت سه با افت قند شدید مجبور شدم نهار زیاد بخورم و تا پنج حالم همچنان بد بود و تا پنج خوردم.اما بعد اون سیر سیر بودم.علت اینکه اون تایم غذای کامل میخورم افت قند و میگرنمه و مجبورم اینکارو کنم.اگر ضرر داره ادامه ندم
تایم فست که تموم شد یه سیب باید بخورید نیم ساعت بعد ناهار میخورید حدود ساعت ۱ ساعت ۴ یه میانوعده کوچیک یه میوه میتونید بخورید یا مغزیجات و چیز هایی مثل این ۷:۳۰ هم شام
در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
نه چون نیاز نیست تا آخر عمر اینکارا رو انجام بدم من الان حدود ۴ ماهه رژیم رو کنار گذاشتم چون صورتم ب ...
چه خوب.اینکه آدم بدونه با بازگشت به سبک قبلی زندگیش وزنش دوباره برنمیگرده خودش یه انگیزست که یه مدتو رعایت کنه.هرچند بعد چندوقت خود این رژیم کم و بیش وارد سبک زندگی آدم میشه