2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 26 پست
یه سوال من مثلا ساعت پنج خوردم و تا ساعت ۸ هیچ میلی به هیچ چیز ندارم و نمیتونم بخورم.خب اینطور مواقع ...

پس رژیمت اشتباست

نمیشه ساعت ۵ چیزی بخوری که کاملا سیرت کنه باید یه میانوعده سبک بخوری و ۸ شام بخوری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

شما فست بودین؟ تو چندوقت چندکیلو کم کردین؟الان بازم رژیمین یا نه

بله خیلی زیاد یه اپلیکیشن هم دارم. من تو ۵ ۶ ماه ده کیلو کم کردم. در کنارش کمتر از قبل غذا میخوردم پیاده روی هم داشتم ولی زیاد خودم رو اذیت نمیکردم مثلا وقتایی که ۱۸ ساعت فست بودم یا بیشتر غذای بیشتری میخوردم و سایزمم خیلی عالی اوند پایین. الان نه متاسفانه بعداز عقدم یکم وزنم بالا رفت از فردا دوباره شروع میکنم

🫀🖇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیترسین بعد یه مدت که بنا به دلایلی ورزش رو نتونستین ادامه بدین یا بعد مثلا سه سال خسته شدین از مصر ...

نه چون نیاز نیست تا آخر عمر اینکارا رو انجام بدم من الان حدود ۴ ماهه رژیم رو کنار گذاشتم چون صورتم بیش از حد لاغر شده بود تصمیم گرفتم بذارم کنار دوباره شروع کنم کلا ۲ کیلو برگشته الان ۳ روزه دوباره شروع کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

پس رژیمت اشتباست نمیشه ساعت ۵ چیزی بخوری که کاملا سیرت کنه باید یه میانوعده سبک بخوری و ۸ شام بخوری

مثلا دوروز پیش دوازده فستم تموم شد یه چیز خوردم بعنوان صبحانه.ساعت سه با افت قند شدید مجبور شدم نهار زیاد بخورم و تا پنج حالم همچنان بد بود و تا پنج خوردم.اما بعد اون سیر سیر بودم.علت اینکه اون تایم غذای کامل میخورم افت قند و میگرنمه و مجبورم اینکارو کنم.اگر ضرر داره ادامه ندم

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

بله خیلی زیاد یه اپلیکیشن هم دارم. من تو ۵ ۶ ماه ده کیلو کم کردم. در کنارش کمتر از قبل غذا میخوردم پ ...

چه خوب. کاهشتونم اصولی بوده ماهی دوکیلو.کاهش وزن یهویی نبوده که آدم بترسه رژیمو شل بگیره یهو باز بره بالا

مثلا دوروز پیش دوازده فستم تموم شد یه چیز خوردم بعنوان صبحانه.ساعت سه با افت قند شدید مجبور شدم نهار ...

عزیزم خب ایراد کارتون اینجاست فست صبحانه نداره دیگه نمیشه ۱۲ بشینید صبحانه بخورید

تایم فست که تموم شد یه سیب باید بخورید نیم ساعت بعد ناهار میخورید حدود ساعت ۱ ساعت ۴ یه میانوعده کوچیک یه میوه میتونید بخورید یا مغزیجات و چیز هایی مثل این ۷:۳۰ هم شام

نه چون نیاز نیست تا آخر عمر اینکارا رو انجام بدم من الان حدود ۴ ماهه رژیم رو کنار گذاشتم چون صورتم ب ...

چه خوب.اینکه آدم بدونه با بازگشت به سبک قبلی زندگیش وزنش دوباره برنمیگرده خودش یه انگیزست که یه مدتو رعایت کنه.هرچند بعد چندوقت خود این رژیم کم و بیش وارد سبک زندگی آدم میشه

عزیزم خب ایراد کارتون اینجاست فست صبحانه نداره دیگه نمیشه ۱۲ بشینید صبحانه بخوریدتایم فست که تموم شد ...

چه جالب نمیدونستم عزیزم.ممنون از راهنماییتون

گل برای گل

چه خوب.اینکه آدم بدونه با بازگشت به سبک قبلی زندگیش وزنش دوباره برنمیگرده خودش یه انگیزست که یه مدتو ...

بله عزیزم درسته میل آدم به شیرینی به تدریج کم میشه و خودت بیش از یه حدی نمیتونی غذا بخوری

چه جالب نمیدونستم عزیزم.ممنون از راهنماییتونگل برای گل

قربونت عزیزم موفق باشی بازم وگه سوالی بود در خدمتم