سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من ۱۶ ازدواج کردم و ۱۷ ناخواسته باردارشدم زندگیم مثه همه زندگیاس هم پستی داره هم بلندی و تقریبا میشه گفت خوشبختم ولی دلیل نمیشه بگم ازدواجم کار خوبی بود ....دخترم و تا جایی که بتونم بعد ۲۳ یا ۲۴ شوهر میدم یا بهتره بگم اگه برگردم عقب هیچ وقت زود ازدواج نمیکنم و البته سعی میکنم فاصله سنیم کم باشه الان ۱۱ ساله به چند دلیل دلیل اولش اینه که با ازدواج خیلی از مسئولیتارو عهده دار میشه پس بهتره با نوجونیت قاطی نشه که دردسراش زیاده.دوما با به دنیا اومدندخترم از تحصیل که یکی از اولویتا و علایقام بود کمرنگ شد و سوم اگه برگردم عقب تحت هرشرایطی بیشتر درمورد شغل شوهرم فکر میکنم.....
چطور مطمئن باشیم خوشبختمون میکنه؟چه معیارهایی باید داشته باشه؟
من خودم ۲۰سالگی ازدواج کردم با کسی که عاشقش بودم ازنظر اخلاقی دقیقا ایده آل من بود نمیتونستم ریسک کنم از دستش بدم بعد صبر کنم یه مرد دیگه بااین ویژگی اخلاقی بعدا پیدا بشه من از حضورش تو زندگیم خوشحالم و هیچ محدودیتی برام ایجاد نکرده که بگم چون زود ازدواج کردم عشق و حال جوونیم به باد رفته
یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
من سوم دبیرستان تازه رفته بودم ۱۶ سالم بود شوهرم اومد خواستگاری تا عید عقد کردیم کنکورو تازه داده بو ...
معدل دیپلم چی میگه اون وسط 😂😂
« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است » کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.