2821
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 71 پست
چرا؟

چون هنوز شخصیتت اونجور که باید شکل نگرفته 

هنوز تصمیماتت بیشتر احساسیه تا منطقی 

و اینکه زن باید اول درسش تموم کنه چهار تا هنر یاد بگیره استقلال مالی داشته باشه بعد ازدواج کنه

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
زیر ۲۵ خیلی اشتباهه

چرا عزیزم؟؟

من اطرافیانم هرکی زیر ۲۵ ازدواج کرده خوشبخته

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۱۶ ازدواج کردم و ۱۷ ناخواسته باردارشدم زندگیم مثه همه زندگیاس هم پستی داره هم بلندی و تقریبا میشه گفت خوشبختم ولی دلیل نمیشه بگم ازدواجم کار خوبی بود ....دخترم و تا جایی که بتونم بعد ۲۳ یا ۲۴ شوهر میدم یا بهتره بگم اگه برگردم عقب هیچ وقت زود ازدواج نمیکنم و البته سعی میکنم فاصله سنیم کم باشه الان ۱۱ ساله به چند دلیل دلیل اولش اینه که با ازدواج خیلی از مسئولیتارو عهده دار میشه پس بهتره با نوجونیت قاطی نشه که دردسراش زیاده.دوما با به دنیا اومدندخترم از تحصیل که یکی از اولویتا و علایقام بود کمرنگ شد و سوم اگه برگردم عقب تحت هرشرایطی بیشتر درمورد شغل شوهرم فکر میکنم.....

چطور مطمئن باشیم خوشبختمون میکنه؟چه معیارهایی باید داشته باشه؟

من خودم ۲۰سالگی ازدواج کردم با کسی که عاشقش بودم ازنظر اخلاقی دقیقا ایده آل من بود  نمیتونستم ریسک کنم از دستش بدم بعد صبر کنم یه مرد دیگه بااین ویژگی  اخلاقی  بعدا پیدا بشه من از حضورش تو زندگیم خوشحالم و هیچ محدودیتی برام ایجاد نکرده که بگم چون زود ازدواج کردم عشق و حال جوونیم به باد رفته 

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
توهنوز خیلییییییی کم سنی

میدونم عزیزم😂منم اصلا بخوام هم نمیتونم الان به ازدواج فکر کنم

نسبت به نظر شما میگم که چطور فهمیدین همسرتون میتونه خوشبختتون کنه

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
من سوم دبیرستان تازه رفته بودم ۱۶ سالم بود شوهرم اومد خواستگاری تا عید عقد کردیم کنکورو تازه داده بو ...

خیلی خوشحالم که خوشبختی 

ولی همه این شانس ندارن خیلیا بعد از ازدواج شرایط درس خوندن براشون فراهم نیست حالا یا شوهرشون نمیزاره یا هرچیز دیگه ای 

پس اولویت اول باید تحصیلات و به یه جا رسیدن باشه

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من سوم دبیرستان تازه رفته بودم ۱۶ سالم بود شوهرم اومد خواستگاری تا عید عقد کردیم کنکورو تازه داده بو ...

ان شاءالله خوشبخت باشی همیشه

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

من 16 عقد کردیم الانم تو عقدم دوساله از ازدواجم پشیمون نیستم چون خدا برا یه فرشته نجات فرستاد

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

معدل دیپلم چی میگه اون وسط 😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
خیلی خوشحالم که خوشبختی  ولی همه این شانس ندارن خیلیا بعد از ازدواج شرایط درس خوندن براشون فرا ...

آره موافقم من الان خودمم به سختی درس میخونم با کار خونه اینا 

به نظر من بعد از ارشد باید ازدواج کرد