2821
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 71 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواج سن نداره

ازدواج باید پیش بیاد

باید تو مسیر زندگی ادم باشه

یک میدون رو تصور کنید ...یک ادم وسط میدونه...100 تا راه از وسط میدون منشعب شده...هر راهی بره به جای خاصی ختم میشه...تو هر راه سرنوشت خاصی در انتظارشه...راه اول اینه به اولین خواستگار تو سن 17 سالگی جواب میده و 4 تا بچه نصیبش میشه....راه دوم لیسانس میگیره و تو دانشگاه تو سن 22 سالکی با هم کلاسش مزدوج میشه....راه سوم اینه ارشد میگیره و تو 28 سالگی با پسر دیپلم همسایه ازدواج میکنه...راه چهارم اینه ارشد میگیره و وارد کار میشه و خونه ماشین میخره و تو سن 35 سالگی با رئیسش ازدواج میکنه و....

پس ازدواج سن نداره خواهرم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

من خودم ۱۹ ازدواج کردم و الان هم از زندگیم راضیم  ولی اگه برگردم عقب اینقدر زود ازدواج نمیکنم ...

من اصلا به اینکه زن استقلال مالی داشته باشه موافق نیستم

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ
چطور مطمئن باشیم خوشبختمون میکنه؟چه معیارهایی باید داشته باشه؟

معیارهای هرکسی فرق داره خوب 

بنظر منم هروقت کسی رو پیداکنی که به معیارات نزدیک باسه و خودتم دوست داشته باشی که ازدواج کنی همون سن مناسبه واسه ازدواج 

یه نفر این آمادگی و علاقه رو تو 18 سالکی احساس میکنه یه نفر تو 30 سالگی 

وای واسه آقایون به شدددددت معتقدم که حتماااااتتت باید شغل مشخص داشته باشند حتما

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

معیارهای هرکسی فرق داره خوب  بنظر منم هروقت کسی رو پیداکنی که به معیارات نزدیک باسه و خودتم دو ...

منم باهاتون موافقم☺

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
در کل سوالت خیلی منطقی نیست، ایینجا هرکی باتوجه ب فرهنگ و رسومات خودشون نظرمیده. یا هرکی سن ازدواج خ ...

خوب شاید اون سن واسه ما خوب نیست واسه خودش خوبه،عزیزم 

چون همینجا الان چند نفر  هستن که تو 16 و 18 سالگی ازدواج کردن و خداراشکر راضین 

ومهم همین احساس خوشبختیه دیگه ،مگه غیر اینه؟ 

ولی در کل با اینکه سوال استارتر یه جواب مشخص نداره منم موافقم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خوب شاید اون سن واسه ما خوب نیست واسه خودش خوبه،عزیزم  چون همینجا الان چند نفر  هستن که ت ...

اره عزیزم منم منظورم همین بود. شاید خودشون تو اون سن خوشبخت باشن و راضی باشن ولی در کل واسه ما یا کسی دیگه سن خوبی نباشه❤