2821
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 71 پست
من ۲۶ام دیره؟۱۸بیشترنمیخورم

نه عالیه 

الان خیلی سنجیده و منطقی تصمیم میگیری و رفتار میکنی

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی کسی پیدا شد که مطمئن باشی باهاش خوشبخت میشی سن انقدرام مهم نیست 

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

سن ازدواج برای اقایون از ۲۲ تا ۳۰ و برای خانوما از ۱۸ تا ۲۵ البته به عقل طرفم بستگی داره 

مثلا من خودم ۱۸ بودم شوهرمم داشت ۲۰ میشد ولی واقعا از نظر عقلی یه مرد رسیده بود همه ازش مشورت میگرفتن و تا الانم خداروشکر هیچ مشکلی برامون پیش نیومده

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

من سوم دبیرستان تازه رفته بودم ۱۶ سالم بود شوهرم اومد خواستگاری تا عید عقد کردیم کنکورو تازه داده بودم که عروسی گرفتیم سوم دبیرستان معدل دیپلمم ۱۹/۵۹ شد و رتبه ی کنکورمم ۶۱۰ 

الانم از صمیم قلب خوشبختم 

شوهرمم موقع ازدواج ۲۲ سالش بود 

بنظرم برای کسی که عاقل هست بیست وسه، بیست وچهار، اما کسی که سیاست نداره عاقل نیست بیست وهفت، بیست وهشت، ازدواج در سن سی به بالا، وبیست به پایین رو دوس ندارم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

به نظر من دخترا بالای ۲۶ باید ازدواج کنن.چون تا ۱۸ که بچه ای تا ۲۲ دانشجویی،حداقل چندسال واسه خودت باشی خودت و بشناسی توی دنیای واقعی تجربه کسب کنی بعد یه زندگی رو اداره کنی. هم پخته تر میشه آدم و انتخاب اشتباه کمتر میکنه.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

من ۱۸ ازدواج کردم

شوهرم ۲۴

هر دوتامون خیلی راضی هستیم بنظرم بهترین سنه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
وقتی کسی پیدا شد که مطمئن باشی باهاش خوشبخت میشی سن انقدرام مهم نیست 

چطور مطمئن باشیم خوشبختمون میکنه؟چه معیارهایی باید داشته باشه؟

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792