2777
2789
عنوان

خرید نامردی 🙄🙄

368 بازدید | 48 پست

آقا من س شنبه رفتم خرید نامردی بعد خیلیییی پشیمونم که چرا سرویس طلا رو سنگین بر داشتنم ولی از اون طرف لباس و... خیلی کم خریدم واقعا اعصابم خورده

لطفاً اگه مثل من خجالتی هستید این کار رو نکنید

من عمم باهم بود چون برادر شوهر عمم نامزدمه بعد نامزدم گفت سرویس یا النگو هر کدوم دوس داری بردار من سرویس برداشتم ولی خیلییی سنگین بود یا حلقه دیدم خیلی خوشگل بود همش نگین بو. روم نشد اون بیارم یکی دیگ بر داشتم اصن خوشم ازش نمیاد قدیمی

بعد لباس اینا هم خیلی کم گرفتم 🙊🙊 خدایی اونا خیلی تعارف کردن ولی من دیگ روم نشد

شب قبلش همششش میگفتم من برم یه اتو مو برند کرم استی لادر رژ شیگلم و ساعت رومانیون بگیرم پک مراقبتی پوستی 😐😐 پیرهن کار شده بگیرم

وای خدایا چم شده بودند

اعصابم خورده

فردا معامله ای بخاد بشه طلا ها میرن

ولی من حسرت خرید توووووو موند رو دلم

اندازه چند میلیون برات طلا خریدن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حدود نهصد تومن شد با حلقه منم حدود دویست برا اون گرفتم

چند سالتونه جفتتون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

طلا مهمه، بقیه وسایل آرایشی بهداشتی رو بعدا هم میتونی بخری اینا اصلا جز خرید نامزدی به حساب نمیان!! اصل طلا و جواهراته، این چیزایی که تو گفتی رو من بعد پنج سال زندکی مشترک هنوز هم میخرن هر بااار