2777
2789
عنوان

خرید نامردی 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 48 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اتفاقا طلا بدردت میخوره ن لباس بعدشم عزیزم صبر کن برا عروسی بخر قرار نیست ک تا نانزد شدی هرچ تا حالا ...

ما رسم خرید داریم

بعد دلم لباس میخادد😂💔

من خودم زن داداشم ی هفته خرید هاشو طول کشید

برا عروسی نمی ریم خرید دیگ

دنیا به اخر نکشیده خواهر من

یه عمر قراره با همسر آیندت زندگی کنی

کلی قراره با هم برید خرید

حرص چیو میخوری الان😕

فردا عیده بگو بیا بریم خرید عید کلی بخر ولی هوای جیب نامزدتم داشته باش

تو نامزدی میرید خرید؟

قبل عقد یا بعد عقد؟

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

ما رسم خرید داریم بعد دلم لباس میخادد😂💔 من خودم زن داداشم ی هفته خرید هاشو طول کشید برا عروسی نمی ...

شما چند سالتونه؟ک از خرید طلا ب قیمت نخریدن لباس پشیمونید

قراره باهم زندگی کنید فکر میکنید طلارو مرد میبره خونه باباش؟

نههههه اصلاااا دیکروم نمیشه فقط تو حسرت حلقم وگرنه قید لباس هارو زدم

عزیزم نزار حسرت چیزی رو دلت بمونه وگرنه خدای نکرده فردا میشه برای ناراحتی و اعصاب خوردی.وقتی داماد اینهمه برات خرید کرده قطعا عوض کردن حلقه براش کار سختی نیست اون الان داغه هر چی بگی گوش میده