2777
2789
عنوان

خرید نامردی 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 48 پست

تو اصلااااا دیگه خریدددد نروووو خو بابای طرفو میسوزونی عزیزممممم. این چ خرید کردنیه اگه همه دخترا بخان مث تو رفتار کنن خو بنده خدا پسرا باید چیکار کنن. طلا سبک برمیداشتی ب جاش همه خریداتم میکردی گیرم پسره وضعبت مالیش اوکی بود بعد دوتایی میرفتین ی مقدار طلای دیگم میخریدین. اینجوری فردا پس فردا میگه ندید پدید بودی تو اون شرایط ایقد طلا برات خریدم

شما چند سالتونه؟ک از خرید طلا ب قیمت نخریدن لباس پشیمونید قراره باهم زندگی کنید فکر میکنید طلارو مرد ...

من ۱۹ م

نه آخه فردا بخاد ماشین عوض کنه طلا ها میرن

بخاد ملک بخره طلاها میرن

خودم خیلی ولخرج ام و عاشق خرج کردن

شاید بخاطر اینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نزار حسرت چیزی رو دلت بمونه وگرنه خدای نکرده فردا میشه برای ناراحتی و اعصاب خوردی.وقتی داماد ا ...

اون داغه اینم دیگه نباید ای کارا بکنه کههه. میگه کاه برا خودت نیس کاهدون ک برا خودته

من ۱۹ م نه آخه فردا بخاد ماشین عوض کنه طلا ها میرن بخاد ملک بخره طلاها میرنخودم خیلی ولخرج ام و عاشق ...

ایشون چند سالشه

خب اگه خیلی دلت میخواد برو بخر یه عالمه لباس میشه ۵۰ تومن

تو اصلااااا دیگه خریدددد نروووو خو بابای طرفو میسوزونی عزیزممممم. این چ خرید کردنیه اگه همه دخترا بخ ...

وااااااا😐 عمم خودش گفت این سنگینه اینو بردار

اونم گفت ار شیکه بخر

من اصلا روم نشد لباس و... خوب بگیرم

و بابا دراواردنی خب زن گرفته باید خرج کنه

من ۱۹ م نه آخه فردا بخاد ماشین عوض کنه طلا ها میرن بخاد ملک بخره طلاها میرنخودم خیلی ولخرج ام و عاشق ...

خب ملک و ماشین برا کی میخره؟برا زندگیتون

انگار شما میخواید جدا از اون ادم زندگی کنید والا ماهم رسم خرید داریم من هرچیزی کم ترینشو برداشتم ک نگن طرف ندید بدید بود بعد برا عروسی خرید زیاد کردم

نمیره چرا اینجوری فکر میکنی

من چند بار دیدم مامانم خواسته طلا بده بابام قبول نکرده تازه مامانم از ایناست که اگه بده نمیخواد چیزی به اسمش بخوره

بعدم خونه ماشین واسه توعم هست خب

وااااااا😐 عمم خودش گفت این سنگینه اینو بردار اونم گفت ار شیکه بخر من اصلا روم نشد لباس و... خوب ب ...

فردا عمت یا هرکس دیگه بگه بیا برو تو چاه میری؟؟ خب نباید حرف اون میکردی باید خیلی خانومانه پیش میرفتی ی سرویس جذاب قشنگ متوسط برمیداشتی میگفتی من همینو میخوام ک وسرع فردا نگه اووه رفت دس گذاشت رو هموونننن بزرگو. بعد میدیدی پولش مونده دوتایی میرفتین ی تیکه طلای دیگم برا پس انداز میخریدین

جالبه ریاد تعجب نکردین از ۹۰۰میل طلا

بخدا زیاد هم نشد

چون حلقه هم روش بود

منم برا اون حلقه گرفتم

با سرویس

رو هم کلا شد هشتصد و خوردی نزدیک نهصد

اصلا زیاد نیست نسبت به قیمت الان واقا بگیم خوب بوده