2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

1 بازدید | 21 پست

ابراهیم ادهم از بزرگان طریقت در صده ی دوم هجری بود

او ابتدا پادشاه سرزمین بلخ بود و کاملا بیگانه با عرفان و سیر و سلوک اما خداوند چندین کشف عرفانی نصیبش کرد و این آغاز دگرگونی ابراهیم بود اولین کشف و شهود از قصرش شروع شد که شبی از بام قصر صدایی شنید که گفت ای ابراهیم خدای را در لباس ابریشم و تکیه زده بر تخت می خواهی بجویی آن شب بیقرار شد و خوابش نبرد فردای آن شب شخصی با هیبت نزد او آمد و گفت این کاروانسرا مال کیست ابراهیم گفت اینجا کاروانسرا نیست قصر و خانه ی من است ناشناس پرسید قبل از تو خانه ی که بود ابراهیم گفت پدرم ناشناس دوباره پرسید و قبل از پدرت خانه ی که بود ابراهیم گفت پدربزرگم ناشناس گفت حال دیدی اینجا کاروانسراست و مئ آیند و می روند ابراهیم بیشتر بیقرار شد زد به جنگل و بیابان و شد از بزرگان عرفان داستان مفصلش رو اگر دوست دارید بخونید در کتاب تذکره الاولیا عطار که در تاپیکهای قبلیم معرفیش کردم موجوده

خدا

عشق

راه

برادر به سوال شاید بتونید کمکم کنین

خدا تو اسلام چرا بهش رو خلق کرد که انسان بیاد بعد به دنیا برای امتحان سقوط کنه و بعد باز به بهشت برگرده

از ابتدا چرا خدا خلقت رو شروع کرد

نوشته شده که این ذات رحمان و رحیم خداست که خلقت رو آغاز کرد تا انسان را به سعادت برسونه

و باز چرا میخواد به سعادت برسونه

در صورتی که هیچ نیازی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر به سوال شاید بتونید کمکم کنین خدا تو اسلام چرا بهش رو خلق کرد که انسان بیاد بعد به دنیا برای ا ...

سلام بنده وظیفم و فریضم به عنوان شاعر و صوفی هدیه دادن حال خوب و تفکر درسته هر سوالی در ذهنتون هست عنوان کنید انجام وظیفه می کنم

اولا تنظیمات کارخونم همون بهشت برین بوده که دچار چالشی سنگین شدیم آدم و حوا و درخت ممنوعه دوما در تاپیکهای قبلیم توضیح دادم که بعد پنجم وجودی ما انسانها خداست بی دلیل خداوند در قرآن حکیم نفرمود نفخت فیه من روحی از روح خود در او دمیدم سوما ما انسانها اولین ساکنان هوشمند زمین نیستیم که استارت و فینیش داریم در این تبعیدگاه

قبل از ما نسناسها و اجنه آمدند آخرالزمان شان سر رسید و رفتند اونهام مثل بشر گند زدند و رفتند

اگر تعریف ذات کنیم برای خدا یعنی تعریف کار و هدف کردیم و این خلاف صمد بودن خداست

یکی از مقوله هایی ک در عرفان هم بی جواب می مونه همین چیستی خداوند هست که البته فرضش هم محاله جزئ از کل چگونه می تواند کشف کند چیستی و ذاتش را

سلام بنده وظیفم و فریضم به عنوان شاعر و صوفی هدیه دادن حال خوب و تفکر درسته هر سوالی در ذهنتون هست ...

اصلا دلیل نمیشه اینا که خدا خلقت رو آغاز کنه

چرا روح خودشو به ما بخشید

اصلا چرا آغاز کرد چرا لطف کرد چرا

در قران علت خلقت عبادت ذکر شده و نه چیز دیگه ای و به فرشتگان گفته شده من چیزی میدونم که شما نمیدونید

حتی اون چیزی که خدا میدونه و هیچکس نمیدونه هم نمیتونه دلیل باشه خلقت رو آغاز کنه

خدا بی نیاز است چرا خلقت رو آغاز کرد

یکی از مقوله هایی ک در عرفان هم بی جواب می مونه همین چیستی خداوند هست که البته فرضش هم محاله جزئ ...

با احترام به عقایدتون

این صفت زور نیست که خدا مارا از فهم منع کرده و مقدار تعیین کرده است در حالی که تمایل به فهم بینهایت است

اصلا دلیل نمیشه اینا که خدا خلقت رو آغاز کنه چرا روح خودشو به ما بخشید اصلا چرا آغاز کرد چرا لطف کرد ...

خداوند خیر محض هست یعنی هرگز آنچه امکان وجود داشته باشه ازش امساک نخواهد کرد غیر از ما دو عالم رو هم خلق کرد

و به فول یکی از عرفای قدیم نعمت داشت نعمت خوار می خواست رحمت داشت گنهکار می خواست

با احترام به عقایدتون این صفت زور نیست که خدا مارا از فهم منع کرده و مقدار تعیین کرده است در حالی که ...

بنده عرض کردم همین یک مقوله و اونهم کاملا متطقی هست که غیر این بود خداوند هم تابع قوانین امکان و فساد می شد

خداوند خیر محض هست یعنی هرگز آنچه امکان وجود داشته باشه ازش امساک نخواهد کرد غیر از ما دو عالم ...

خیر محض

جهنم چی

خدا از اول میدونسته که اگر هیتلر خلق شود به جهنم میرود ( نه اینکه اجباری داشته باشدکاملا اختیاری ) خلقت چنین بشری عین شر هست نه برای بشر برای شخص هیتلر

تمام مسیر ها را خدا میداند آینده و همه چیز پس خلقت موجودی که به جهنم میرود شر است

خیر محض جهنم چی خدا از اول میدونسته که اگر هیتلر خلق شود به جهنم میرود ( نه اینکه اجباری داشته باشدک ...

همه ی ما تمام سکانسهای زندگیمونو دیدیم امضا کردیم و بعد هبوط شدیم به این تبعیدگاه از کور و کر و لال و فلج مادر زادش بگیر تا هیتلر و ....

به جای پرداختن به نکاتی که تهش بازم شاید کاملا قانع نشی بهتر نیست تفکر تعمق و تحقیقتو بیشتر روی آبادانی روحت و کیمیا شدنت وقف کنی ؟؟؟؟

خیر محض جهنم چی خدا از اول میدونسته که اگر هیتلر خلق شود به جهنم میرود ( نه اینکه اجباری داشته باشدک ...

روزی شیطان به عیسی که در کوهستان قدم می زد نزدیک شد و گفت ای عیسی مگر نمی گویی همه چیز به دست خداست برو بر آن بلندی و خودت را پرت کن خدا بخواهد نجاتت می دهد

عیسی گفت ای ملعون خدا خداوند به من چشم و گوش و هوش عطا کرده عقلم حکم می کند اگر خود را پرت کنم تکه تکه خواهم شد

همه ی ما تمام سکانسهای زندگیمونو دیدیم امضا کردیم و بعد هبوط شدیم به این تبعیدگاه از کور و کر ...

مفهوم آبادانی روح و کیمیا شدن از نظر شما و عقایدتون چیه و به کجا میرسه

بهشت ادیان و سعادت و کمال همه از یه چیز گرفته شدن و اون ساختار هورمونی و عصبی هست یعنی چی؟

وقتی میگیم انسان نیاز داره به خدا یعنی به یک جاودانگگی و حفظ بقا نیاز داره وقتی من میفهمم که جاودانه خواهم بود ترسی از نبودن نخواهم داشت و این تعادل هورمونی ایجاد میکنه ووقتی قبول میکنم که این جاودانگی همراه با لذت خواهد بود ( قرب الهی و .... ) تعادل هورمونی در سطح بالاتر ایجاد میشه یعنی شادی بیشتر که همون آبادانی بیشتر روح که شما گفتین یعنی پاداش عصبی و هومرمونی بیشتر و تعادل در سطح بالا

تمام این تفکرات ناشی از تعادل و شادی سیستم پاداش هست نه چیزی دیگه

اما آیا این سیستم در ما قرار داده شده یا تکامل یافته قطعا تکاملی ؟

علم تجربی میکه تکاملی هست و فقط برای بقا و تطبیق با شرایط تکامل یافته ایم

روزی شیطان به عیسی که در کوهستان قدم می زد نزدیک شد و گفت ای عیسی مگر نمی گویی همه چیز به دست خداس ...

اما اگر خداوند داناست اگر شیطان را خلقل کرد میدانست قرار است به چه سمتی برود پس خلقت آن شر بوده نه اینکه شیطان مجبور به بیراهه رفتن باشد اما خدا میدانست که به بیراهه خواهد رفت با این ساختاری که برای او آفریده است