2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست
مفهوم آبادانی روح و کیمیا شدن از نظر شما و عقایدتون چیه و به کجا میرسه بهشت ادیان و سعادت و کمال همه ...

اطلاعات جسته و گریخته ای که دارید اجازه نمی ده به نسخه ی طلایی برسید اگر فلسفه کنید خیلی از باگ ها و خطاهای نگاهتون نمایان می شه براتون بنده بعد از چتدین سال مطالعه ی سفت و سخت فلسفه و روانشناسی به لطف خداوند وارد عرفان و سیر و سلوک عملی شدم و بعد چند سال طی طریق به مقصود رسیدم در ضمن آنچه بازگو میکنم عقیده نیست بلکه یقین هست چرا که در سیر و سلوک عملی عینیات و یقین حاصل میشه نه صرف ایده یا عقیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اطلاعات جسته و گریخته ای که دارید اجازه نمی ده به نسخه ی طلایی برسید اگر فلسفه کنید خیلی از باگ ها و ...

یقین یعنی قطعی خودتون میگین خدا اجازه نداده بشر بعضی چیز ها رو بفهمه

یقین یعنی قطعی خودتون میگین خدا اجازه نداده بشر بعضی چیز ها رو بفهمه

دقیقا مثل معلوماتتون ذهنتون هم مقوله های جدا از هم رو می خواد ربط بده و بعد یا ردش کنه یا باور کنه البته نه فقط شما خیلی ها دوست دارند به زندگی عمیق نگاه کنن و دغدغه های فلسفی دارن ولی متاسفانه به دلیل ناقص بودن مطالعه و نداشتن استاد واقعی نه رنگاوارنگ واعظ تقلبی که در همین فضای مجازی و شبکه های اجتماعی فقط مدعی هستند نتونستین به حکمت ناب دست پیدا کنن

دیگه نمیتونم ادامه بدم حالم بد میشه خیلی بدممنون ازتون هیچ چیز حقیقی نیس از نظر اگزیستانزیالیسم همه ...

هر اتفاقی میفته باید بیفته قرار نیست همه ارواح پروسه ی سیر و سلوک در زمین رو تجربه کنن یکی انتخاب کرده نونوا باشه یکی قصاب باشه ... هر کسی در کسوت و صنف خودش صادق و کوشا باشه به سلامت عبور کرده

نقشه راه و کتاب 7یشنهادی معرفی کنین لطفا

اول یه استدلال فلسفی میگم تا بتونی یه مقدار شرایط استارت داشته باشی طبق این استدلال تا چیزی موجودیت نداشته باشه اصلا در مورد بود یا نبودش بحثی به راه نمیفته

در طول تاریخ همیشه این بحثها بوده آیا خدا وجود دارد

آیا قیامت وجود دارد آیا بهشت و جهنم وجود دارد و ....

دوم اینکه گفتی کتاب بنده از نوجوانی طالب دست یافتن به حقیقت وجودی انسان بودم پرسش مهم که هستم از کجا آمده ام و با توجه به اینکه استادی نداشتم شروع به مطالعه ی فلسفه کردم و روانشناسی سقراط افلاطون ملاصدرا ایمانوئل کانت دکارت ولتر شوپنهاور سهروردی شیخ اشراق و روانشناسی زیگموند فروید اریک فروم کارل گوستاویونگ

بعد از سالها مطالعه معلوماتم به سطح بسیار بالایی رسید ولی ولی جواب مهمترین سوالم رو نگرفتم همون که هستم ....

حتی خود سقرلط هم بارها به این نتیجه رسید بسیاری از سوالات فلسفی در فلسفه پاسخ نداره

اما بنده به لطف خداوند مکاشفه تجربه کردم و از دنیای محدود ذهن وارد دنیای بیکران قلب شدم و بعد از نه سال سیر و سلوک شدم آنچه باید می شدم به لطف خداوند و البته در این بین از همون نوجوونی علاقه ی خاصی به مطالعه ی ترجمه ی قرآن حکیم داشتم و بارها خوندم ترجمه ی قرآن حکیم رو کتابیست که با همهوب کتابها فرق میکنه و بسبار خاص و انرژیکه

حالا شما کتابهای سرگذشت عرفا رو بخونی خوبه برات چون با هر داستانی ذهنت و روحت بیشتر با ناخودآگاهت که همه چیز رو

دیده و می دونه کانکت میشه و هولت میده به سمت کامل و کاملتر شدن

هر وقت هم آمادگی داری باید سلوک عملی رو شروع کنی

اول یه استدلال فلسفی میگم تا بتونی یه مقدار شرایط استارت داشته باشی طبق این استدلال تا چیزی موجودیت نداشته باشه اصلا در مورد بود یا نبودش بحثی به راه نمیفته

این برای سقراطه همین مشکل منه تو تمام سوالاتم همین مشکل منه

اگه بگیم چیزی که مورد بحث هست قطعا وجود داره پس علت خلقت خدا هم وجود داره چون مورد بحث هس یعنی خدا از چی ساخته شده

اول یه استدلال فلسفی میگم تا بتونی یه مقدار شرایط استارت داشته باشی طبق این استدلال تا چیزی موجو ...

پس دیگه تمومی نداره و سلسله مراتب ادامه داره و شروع و پایانی وجود نداره جون هر موجودیتی و انرژی تماما مورد بحث علت و معلولی قرار میگیرن

و این خودش نقض علت و معلولی الهیات است

پس دیگه تمومی نداره و سلسله مراتب ادامه داره و شروع و پایانی وجود نداره جون هر موجودیتی و انرژی تمام ...

دیگه چرا فلاش بک میزنی به سمت ورژن نمیم ساعت پیشت

واژه ها را ول کن آخرش جز پریشونی ذهن و بلا تکلیفی تفکرت چیزی نداره

استیو هاوکینگ یکی از فیزیکدانها و ریاضیدانهای عصر بود ولی غرق شد در گرداب متریالیسم و آخرشم شد آتئیست اون قوانین رو کشف کرد اما خالق قوانین رو ندید

دیگه چرا فلاش بک میزنی به سمت ورژن نمیم ساعت پیشتواژه ها را ول کن آخرش جز پریشونی ذهن و بلا تکلیفی ...

icon icon

در رساله سوفیست افلاطون نوشته شده

وقتی چیزی وجود ندارد نمیتوان درباره اش حرف زد زیرا تصویر و دیدگاهی از آن وجود ندارد تا بتوان حتی تصورش کرد دقیقا همین مرکز حرفم هس

این یعنی جسم یعنی وقتی نیازی در جسم وجود دارد قطعا و قطعا حقیقت دارد

جاودانگی : جسم دوست ندارد بمیرد پس جاودانگی وجود دارد

این یکم ساده بودن هست که فرض کنیم سیستم عصبی و هورمونی بدم حقیقت رو به ما نشون میده

در رساله سوفیست افلاطون نوشته شده وقتی چیزی وجود ندارد نمیتوان درباره اش حرف زد زیرا تصویر و دیدگاهی ...

تحصیلاتت چیه قفلی زدی رو عصب و هورمون و سلول و زیست خوندی پزشکی یا چمیدونم ...

دیوونم کردی والا بابا تن ما حامل روح ماست بحث ما حکمت و ابنکه راه حال خوبی و رستگاری چیه و کملا روحانی هست مطلب حالا هی برگرد بگو تن و بدن ایربگ داره نداره اتوپارک داره نداره

تحصیلاتت چیه قفلی زدی رو عصب و هورمون و سلول و زیست خوندی پزشکی یا چمیدونم ...دیوونم کردی والا ...

icon

icon

icon

icon

icon

آقا من خیلی عذر میخوام نمیشه منو قانع کرد چون من دنبال اصل حقیقتم نه تولید حقیقت چیزی که وجود داره نه چیزی که به وجود میاد از نیاز یعنی با اولین جمله فلسفی مشکل دارم نه میان یا حتی آخر

مزاحم نمیشم

ببخشید icon

موفق باشید

icon

icon

icon

با اجازه