2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 36 پست
آقا من خیلی عذر میخوام نمیشه منو قانع کرد چون من دنبال اصل حقیقتم نه تولید حقیقت چیزی که وجود داره ن ...

بنده پرزنت میکنم راه حال خوب رو که خودم قریب به بیست عمرمو وقفش کردم تا رسیدم بهش ولی موظف نیستم قانع کنم اون برمی گرده به اینکه قلب و جان طرف مقابل چقدر در قلاف دنیازدگی و روزمرگی و ... فرو رفته باشه اولین مرحله در سیر و سلوک تهذیب نفسه چرا ؟ چون باید زنگارها و تاریکیهای قلب و جان زدوه بشه تا کم کم به صفای باطن رسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده پرزنت میکنم راه حال خوب رو که خودم قریب به بیست عمرمو وقفش کردم تا رسیدم بهش ولی موظف نیستم ق ...

فقط یه چیز ببخشید

مواد هم حالو خوب میکنه شدید و عجیب و غریب و برای حال بیشتر باید بیشتر مصرف کنی و آخرش هم اوردوز و سکته

اگر چون نیاز به حال خوب داریم بگیم حال خوب هدف و حقیقت هست پس این پر حال ترین راه هست اما نمیریم سمتش چون میبینم ضد بقا هست یعنی باعث مرگ زودرس میشه و این از نیاز به جاودانگی شکل میگیره نه حقیقت

پس نمیشه گفت چیزی که میشه در بارش حرف زد قطعا حقیقته و وجود داره بیشتر چیز هایی که دربارش حرف میزنیم از نیازه نه اونچه هست

اون وقت باید مصرف مواد هدف و مقصد باشه چون حالو خوب میکنه

فقط یه چیز ببخشید مواد هم حالو خوب میکنه شدید و عجیب و غریب و برای حال بیشتر باید بیشتر مصرف کنی و آ ...

عه

تاپیکای قبلیمو ندیدی مفصل آنالیز کردم مواد و مشروبو

برو بخون بعد بیا

فقط یه چیز ببخشید مواد هم حالو خوب میکنه شدید و عجیب و غریب و برای حال بیشتر باید بیشتر مصرف کنی و آ ...

چجوری حالو خوب می کنه که درصد کثیری از اهل مواد به افسردگی مبتلا میشن و بسیاریشون به دلیل حاد شدن افسردگیشون دست به خودکشی میزنن