2777
2789
عنوان

قدوهیکل

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 108 پست
عزیزم هر ازمایشگاهی بر اسا کیت تشخیصیش کنار عددهای جواب ازمایشت میزنه مقدار نرمال رو پس اصلا اشتباه ...

ممنونم عزیزدلم رایتش مهم ترین علامتش دارم ولی نمبدونم دکتر متوجه نشده یا واقعا توهم زدم ومشکلی ندارم

پس علت ریزش موی ابرو چی میتونه باشه؟

عزیزم مقاومت ب انسولین دیابت میدهاین علامت قطعیشه نه ولع ب خوردن شیرینی !! این اصن چیز خاصی نیست اون ...

خدا خیرت بده عشقم

امبدوارم دعای خیر همه بیمارایی که ویزیت میکنی بدرقه زندگیت باشه، راهی هست که دیابت نگیرم؟ هروقت شیرینی میخورم همونجا استرس مبگرم که وای چیکار کردی کیک خوردی پر از شکر

ورزش رورانه و کم کردن شکر کافی هست برای جلوگیری از دیابت؟ میگن خود تنبلی تخمدان درمان نشه دیابت میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ورزش و کاهش وزن به شدتتت روی تنبلی تخمدان موثره علی الخصوص اینکه خود تنبلی تخمدان اصن باعث میش ...

پس ناچارا همون پیاده روی رو انجام میدم روزاته به هرحال بهتر از هیجی ، چون نمبتونم قید روزم رو بزنم ، واقعا امیدوارم بتونم تا اخر خرداد ۱۰کیلو کم کنم

همسرت هیچوقت مقایست نکرد؟ نگفت موی زائد داری البته نمیدونم شما داری یانهبی حس شدم دیکه موهام کف زمین ...

یه حقیقتی رو میگم مردا با اون چیزی که تو مجردی تو ذهن من و تو کردن فرق دارن. اصلا همه زندگی خلاصه نمیشه تو هیکل

زندگی زناشویی مهارت های دیگه ای جز قیافه لازم داره

مث حرف زدن ،لوندی ،سیاست و... همش ظاهر نیست.

عزیزم ما آف هم تو رژیم داریم .