2777
2789
عنوان

قدوهیکل

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 103 پست
موفق باشی عزیزدلم خانم دکتر مهربونمشکل همینه که وزنم کم نمیشه میدونم وزنم کم یشه خیلی از مشکلاتم کم ...

خب رفتی ازمایش بدی ؟ تیروئید دیابت

البته خود تنبلی تخمدانم باعث میشه سخت وزن کم شه ولی نشدنی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا من خودم دکترم اتفاقا بهترین چیز برای تنبلی تخمدانه خیلی موثره

آره من دوساله میرم تازه مکملم میخورم دکترمم گفت اشکال نداره خودش پیشنهاد داد تازه آرژنین بخور و اینا

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
آره من دوساله میرم تازه مکملم میخورم دکترمم گفت اشکال نداره خودش پیشنهاد داد تازه آرژنین بخور و اینا

اره خیلی خوبه کلا

واقعا تاثیر داره

حتی اینکه وزن کم میکنی همونم تاثیر داره

کی گقته باشگاه واسه تنبلی بده؟ من دارم ولی دکترم نگفت نرو باشگاه

دمبل زدن و زومبا اروبیک ورزش های سخت استقامتی بیشتر فشار میاره ، فقط هوازی مثل میاده روی شنا دوچرخه رقص ،پیلاتس

[QUOTE=410328781]خب رفتی ازمایش بدی ؟ تیروئید دیابت البته خود تنبلی تخمدانم باعث میشه سخت وزن کم شه ولی تیروییدم روی کاغذ نرمال اما متاسفانه دکترا فقط رنج نرمال ازمایشگاه درنظر میگیرن درصورتی که کار درست اینه رنج بهبنه خود هورمون تیزویید رو بسنجی مثلا Tshتوی هر ازمایشگاهی ودرهر شرایطی نرمالش بین ۱تا۲ ولی ممکنه ازمایشگاه من تا ۵باشه دکتر بگه عادی مشکلی نیست ، ریزش ابرو دارم که خودش نشونه کم کاری تیزویید ولی دکار گفت نرمال

الان نمیدونم مشکل کدوم هورمون

ابان پارسال ازمایش دادم قندم ۷۵بود ولی بعد ۶ماه یعنی تابستون همین امسال خیلی ولع به خوردن داشتم خصوصا شیرینی اونم ظهرا که نشونه مقاومت به انسولین که توی برگه ازمایشم قید نکرده بودن اینو ازمایش بدم، متاسفانه شهر کوجیکی زندگی میکنم دکتر خوب نداریم راستش برای همین من از ۱۴سالگی دارم ازمایش میدم ولی هیجی به هیجی اگر دکتر متخصص بود خیلی زودتر از اینا میفهمیدم قصیه چیه این اطلاعاتمم نتیحه سال ها پرس وجو درخدی که وقتی رفتم دکتر میدونستم قراره قرص چی تجویز کنه

دور ازجون نمبخوام دیابت بگیرم نمیدونم باید چیکارکنم

به عنوان یک دختر اصلا برام مهم نیست دوستم چه قد و قامت، رنگ پوست، وزن و... داره، صرفا شخصیتش و تمیز بودن و آراستگیش برام مهمه.

اگر هم پسر بودم ظاهر برام مهمتر میشد اما تا جاییکه با خودم تناسب داشته باشه. عزیزم پسرا هم کامل و بی نقص نیستند و معیارا هم متفاوته

[QUOTE=410328781]خب رفتی ازمایش بدی ؟ تیروئید دیابت البته خود تنبلی تخمدانم باعث میشه سخت وزن کم شه ...

عزیزم هر ازمایشگاهی بر اسا کیت تشخیصیش کنار عددهای جواب ازمایشت میزنه مقدار نرمال رو پس اصلا اشتباه نمیشه دکترتم قطعا به اون نگاه میکنه پس فکر نکن رنج نرمال مثلا تا ۲ دکتر ۵ ببینه میگه زیاده در صورتی ک کیت تشخیص ازمایشگاه ۵ باشه

میزنه تمام اینارو تو برگه ازمایشت عزیزم همه ازمایشگاه ها دارن

[QUOTE=410328781]خب رفتی ازمایش بدی ؟ تیروئید دیابت البته خود تنبلی تخمدانم باعث میشه سخت وزن کم شه ...

عزیزم مقاومت ب انسولین دیابت میده

این علامت قطعیشه نه ولع ب خوردن شیرینی !! این اصن چیز خاصی نیست اونطور میتونه باشه میتونه نباشه توی ادمای نرمال هم پیش میاد اگه مقاومت ب انسولین داشتی قطعا دیابتت بروز پیدا میکرد

ولع ب خوردن شیرینت حتی میتونه بخاطر درس خوندن زیاد باشه غذای مغز گلوکز هست وقتی درس میخونی مغز نیاز ب انرژی داره هوس میکنی

هزااار تا چیز هست اصن جز معیارهای اصلی نیست

یعنی برم باشگاه؟ اخه کنکوریم وقت ندارم راستش نزدیک ماه رمضانم هست نمیشه با تردمیل پیاده روی کرد؟

عزیزم ورزش و کاهش وزن به شدتتت روی تنبلی تخمدان موثره

علی الخصوص اینکه خود تنبلی تخمدان اصن باعث میشه سخت وزنت بیاد پایین اما ورزش خوب و درست میتونه باعث کاهش وزنت بشه و این علائمی ک میگی بره

دیگه نمیدونم ماه رمضون و کنکورو فلان

من خودم سال کنکورم باشگاه نرفتم ولی پیاده روی مداوم داشتم ولی روزه اینا نه من اهلش نیستم سال کنکورمم نگرفتم