2777
2789
عنوان

قدوهیکل

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 103 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اینا حل میشه حلش کن و عذاب نده خودتو کاری نداره که مثلا برا موهات لیزر نمیشه بری ؟ نمیشه ب پوستت ...

لیزر رفتم گلم فایده نراشت ۲برابر شد موها عین موهای مردا شد

بلشگاه برام ضرر داره برای تنبلی تخمدان فقط یه سری حرکتا میشه زد ، دمبل و باشگاه خوب نیست

مشکلم اینه شهر بی امکاناتی زندگی میکنم که هرسال خرج میکنم خانواده بدبختم میرن میان تهش دکتر نمیفهمه چمه

الان موهات خوبه؟ رژیم اصلاح سبک چجوریه؟ بعد با وجود تنبلی تخمدان باردار شدی؟

ریزشش قطع شد اما بر نگشت. با اصلاح سبک یعنی کلا سبک زندگی غذایی عوض میشه نه اینکه مقطعی رژیم بگیری و بر گرده

تغییر روغن مصرفی، شیرین کننده غذاها، نوع غذا و میان وعده و...

بعد رژیم بله الان بچم یک ماهه هست

خودم قد ۱۵۵ وزن هم که بالا.اما بعد ازدواج رژیم گرفتم رژیم اصلاح سبک که تنبلی تخمدان و.. هم درمان شد. ...

چطوری برات حواب داد گلم؟ من رورانه ورزش میکردم بادام درختی میخوردم سرکه سیب میخوردم کل روزم فقط به رژیم وورزش بود

تنها مصرف شکرم صبحانه بود که اونم حذف کردم فقط گاهی جون گیک وشیرینی میپزم گاهی خیلی کم میخوردم ولی خوب شما بگو این همه ضرب و زور تهش یع کیلو

لیزر رفتم گلم فایده نراشت ۲برابر شد موها عین موهای مردا شد بلشگاه برام ضرر داره برای تنبلی تخمدان فق ...

عزیزم من پزشکم

تنبلی تخمدانت خودش یکی از علل اصلیش همین اضافه وزنته

وزنتو کم کنی درست میشه

بعد تنبلی تخمدانت درست شه لیزر هم بری جواب میگیری مثل بقیه ادما

وزنتو کم کنی رژیم غذایی خاص داشته باشی برای لاغری و تنبلی تخمدانت

خودم قد ۱۵۵ وزن هم که بالا.اما بعد ازدواج رژیم گرفتم رژیم اصلاح سبک که تنبلی تخمدان و.. هم درمان شد. ...

همسرت هیچوقت مقایست نکرد؟ نگفت موی زائد داری البته نمیدونم شما داری یانه

بی حس شدم دیکه موهام کف زمین میبینم جارو میزنم رو مخم نره همسشه همه حسرت موهام میخوردن

مگه میشه ادم دلش کیک نخواد؟ خیلی خودم سفت نگه داشته بودم ولی بازم تهش تو سلف دانشگاه یا مهمانی نمیشه کنترل کرد نخوری بت میگن مارو قابل نمیدونی

چطوری برات حواب داد گلم؟ من رورانه ورزش میکردم بادام درختی میخوردم سرکه سیب میخوردم کل روزم فقط به ر ...

منم خیلی کار کردم مث باشگاه و رژیم و کالری شمار و... اما اصلاح سبک جواب داد

هعی چی بگم ولی شنیدم حرکات اصلاحی خوبه ولی وقت نمیکنم انجام بدم

کی حوصله داره خواهرمن

صفحه رشد من که بسته شده

وقتی ۹سالکی پریود شدم قد خودمم ژنتیکی کوتاه بوده دیگه هیجی تغییر نمیکنه

حداقل دکتر غدد میتونست جلوی بلوغم بگیره تا چندسال که رشد کنم کم کم ۱۰سانت میشد که کافی بود برام به همینم راضی بودم که اونم هیجی

عزیزم من پزشکمتنبلی تخمدانت خودش یکی از علل اصلیش همین اضافه وزنتهوزنتو کم کنی درست میشهبعد تنبلی تخ ...

موفق باشی عزیزدلم خانم دکتر مهربون

مشکل همینه که وزنم کم نمیشه میدونم وزنم کم یشه خیلی از مشکلاتم کم میشه ولی یه چیزی جلوی کاهش وزنم میگیره

یاهورمون استرس ، یا مقاوت به انسولین

منم خیلی کار کردم مث باشگاه و رژیم و کالری شمار و... اما اصلاح سبک جواب داد

بهم میگی چیکار کردی گلم؟ مشکل هورمون کورتیزول نداشتی؟ من علائمشو دارم اما پنهان توی ازمایش نرمال بود شاید همین که نمیزاره وزنم کم بشه