2777
2789
عنوان

قدوهیکل

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 103 پست
از وقتی هورمونام بهم ریخت برای همیشه ازدواج برای خودم ممنوع کردم خودم خودم زیبا تمیدونم چرا از پسر م ...

به اینش فکر نکن بعضیا عاشق چهره طرف نمیشن عاشق چیزای دیگه میشن نمونش خالم اصلا خوشگل نیست ولی شوهر خالم همه چی تموم ،پولدار و...چون عاشق اخلاق و رفتار خالم شد و الانم خالمو ازجونش بیشتر دوست داره یعنی هیچکی اجازه نداده درمورد خالم چیزی بگه حتی خانوادش درغیر اینصورت بااون طرفن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا امتحان کردم قشنگم حتی یه کیلو کم نکردمهیجوقتم زتدگیم فست فودی نبوده سالی یبار یا۲بار میتزا ...

تو تمرکزتو بزار رو درست موفق شو اونوقت ببین چطوری پسرا برات سرودست میشکونن

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

قد خیلی افتضاح ،اندام خیلی افتضاح ،هورمونام باعث ریزش موهام و موهای زائدشدن ،افسردم ،تنبلی تخمدان و ...

کلمه به کلمه حرفات دارم زندگی میکنم

مامانم مسخرم نمیکنه ولی ته چشماش حس ناانیدی نسبت به خودم میبینم حس اینکه دخترت چیز خاصی نداره یانگرانی بابت من🥲دختر خوبی نیستم براش