2777
2789
عنوان

قدوهیکل

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 103 پست
تو دنیای امروز دخترا همیشه در انتخاب جنس مخالف قدرت انتخاب دارن دختر ! همین الان اراده کنی خیلیا به ...

خیلی در بند ازدواج اینچیزا نیستم

همیشه خودم بودم وکتابام🥲ولی ته ته دل هر دختری ارزوی عزوسی و ازرواج نیست؟ اینکه بچه داشته باشی کسی دوستت داشته باشه اینا نمیگم که سوتفاهم بشه هولم نه

ولی خیلی احساس ضعف میکنم ازاینکه هورمونام زیبایی برام نزاشته موهای پرپشتم داره میریزع سفید شده پوستم که صاف وسفید بود شما هرجی بگی توش پیدا میشه دلم میسوزه برای خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷هنوز مدرسم ولی خب همیشه مورد تمسخر واقع میشم

میفهمم چقدر بده

بیاهمو بغل کنیم

اگر خواهرم بودی کنارهم بودیم باام درد ودل میکردیم ❤️من خودم تک دخترم خواهر ندارم درنتیجه دردم تودلم حبس یمکنم

منم همینطوری ام عزیزم،خودتو دوست داشته باش،چند کیلویی؟وزنت رو کم کن عزیزم رژیم فست بگیر،اتفاقا ماهای ...

همه اینا امتحان کردم قشنگم حتی یه کیلو کم نکردم

هیجوقتم زتدگیم فست فودی نبوده سالی یبار یا۲بار میتزا این نهایتش ، چون پدرم پرستار بوده همیشه سالم زندگی کردیم ولی خوب چتد سالم هست ازمایش میدم اما شهرتان کوجیکی زندگی میکنیم کسی نمیفهمه دردم از کجاست

با این حال روحی کنکوریم هستم نمیدونم میتونم قبول بشم حداقل این دردم فرلموش کنم یا درسم میشه بدبختی بعدی

اشتباهه پدر و مادرشون مقصر بدونی حتما نمیدونستن که اگه برن دکتر میشه کاری کرد حتی الانم خیلیا نمیدون ...

حق میدم بهشون🥲اوناهم درگیری خودشون داشتن

خاله پدر مادرم و شوهرشون هردو کوتاهن اما ۳تا بجشون قرشون ۱۸۰ وخوب ما بلد نبودیم ولی اونا چرا

تازه من شانسم ندارم شاید امپولی میزدم یه بلایی سرم میومد به اونا که ساخته ، فایده ای نداره فقط حسرت توی دلم

من با قضیه کوتاه بودنم کنار اومدم اما از وقتی هورمونام بهم ریخت و چاق هم شدم درد دلم تازه شد

ولی گلم بابت ازدواج نگران نباش خودم تقریبا از ۱۲سالگی خواستگار دارمالان بخوام یکیشونو بگم قیافش خوب ...

برای ازدواج ناراحت نیستم گلم به جهنم اگر تنها بمونم

دلم میسوزه از اینکه خودم نسبت به خودم حس دختردنه وزیبایی ندارم حس میکنم کمم و بیشتر اعتماد به نفسم از دست میدم

خالم با عموم ازرواج کرده درواقع هم خالمم هم زن عمو برای بجه هاش چیزی زده که خیلی بلندن با وجود اینکه بچن اما زورش اومد به مامانم که خواهرش بکه جیکار کرده🥲بعصی وفتا ادما خیلی بخیل میشن

ولی گلم بابت ازدواج نگران نباش خودم تقریبا از ۱۲سالگی خواستگار دارمالان بخوام یکیشونو بگم قیافش خوب ...

از وقتی هورمونام بهم ریخت برای همیشه ازدواج برای خودم ممنوع کردم

خودم خودم زیبا تمیدونم چرا از پسر مردم انتظاز دارم با من کنار بیاد؟ وقتی میتونه دختر زیباتری داشته باشه ، همین هورمون فردا پس فردا میشه علت طلاقم

منکه از مامان بابام دلگیرم چون میدونستم دکتر غددی تغذیه ای چیزی

🥲🥲شاید اگر پیگیری میکردن ما الان بلند بودیم حتی ۵سانت که چیزی نیست

امکانشم بود میزدیم و بهمون نمیساخت🥲چون بوده بعضیا بدنشون بهم بخوره فعلا برای ۲تا فامیلای ما ساخته

معتقدم پیشونی باید بلند باشه

منم خیلی میگن بهم حتی دوستام خوبه شما خانوادت نمیگن من اونام میگن....

🥲🥲🥲الهی

داداش کوجیکم ۱۰سالشه بهم میگه کوناهی من ازت بلندترم یجوری دم دهنش میگیرم دوباره تکرار میکنه🥲نگاهاشون معلوم