2777
2789
عنوان

قدوهیکل

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 103 پست
چرا اتفاقا خیلیا اینجوری هستن و شوهراشون از همه لحاظ خوبن

بنظرتون توی همچین موقعی دلگیر شدن از پدر ومادر اشتباه؟ که به داد بچشون نرسیدن، دخترشونم ۹سالکی به بلوغ رسید عملا نور علی نور بوده هم ژن کوتاهی هم بلوغ زود رس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون توی همچین موقعی دلگیر شدن از پدر ومادر اشتباه؟ که به داد بچشون نرسیدن، دخترشونم ۹سالکی به بل ...

منم همینطوری ام عزیزم،خودتو دوست داشته باش،چند کیلویی؟وزنت رو کم کن عزیزم رژیم فست بگیر،اتفاقا ماهایی ک قدمون کوتاس خیلیم قشنگیممم،،😁🩵

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بنظرتون توی همچین موقعی دلگیر شدن از پدر ومادر اشتباه؟ که به داد بچشون نرسیدن، دخترشونم ۹سالکی به بل ...

اشتباهه پدر و مادرشون مقصر بدونی حتما نمیدونستن که اگه برن دکتر میشه کاری کرد

حتی الانم خیلیا نمیدونن چه برسه اون موقع

بعدشم دیگه فکر کردن به این چیزا چه فایده ای داره

خدایا شکرت

ولی گلم بابت ازدواج نگران نباش خودم تقریبا از ۱۲سالگی خواستگار دارم

الان بخوام یکیشونو بگم قیافش خوب بود واقعا قد بالای۱۸۰ هیکلشم خوب

پلیس بود خب خونه نداشت ولی ماشین داشت مامانش منو پیشنهاد داده بود اونم پسندیده بود ولی خب فعلا نمیخوام ازدواج کنم...

شاید باورت نشه ولی من عین خودتم دقیق حتی چاقیمم به خاطر هورمونامه

بعد از یکسال رفتم مهمانی یه دایی دارم سالی یبار میبینمش دراورد بهم گعت مراقب وزنت باش من خیلی خحالت کشیدم چون حتی بابامم که دوردونشم بهم اینا نمیگه و چون نقطه ضعفم بود خیلی گریه کردم خیلی