خانما❤️از نظر شما یه دختر قدکوتاه که از قضا به خاطر عدم تعادل هورمونی چاق هم شده پوستش بهم ریخته کلا همجی زیباییش تحت تاثیر تو دانشگاه تو جامعه چطور بهش نگاه میکنن؟ قطعا نگاهشون تحقیر امیز🥲همونطور که بچه جغله فامیل مسخرش میکنه ومیگه بچه ای کوتاهی🥲همجین ادمی ترس از جامعه و مسخره شدن داره کمبود اعتماد به نفس داره باید چیکارکنه؟ میدونم که کسی برای ازرواج انتخابش نمیکنه هرچفدر خوش اخلاق و مهربون باشی هرچقدر اهل نماز و با شخصیت باشی ولی همیشه همه ظاهر میبنن ، میشه فهمید کسی سراغش نمیره ،نظرشما جیه؟ خیلی برام مهم که بدونم کسی از اطرافیانتون هیت با این مشخصات؟
چرا اتفاقا خیلیا اینجوری هستن و شوهراشون از همه لحاظ خوبن
بنظرتون توی همچین موقعی دلگیر شدن از پدر ومادر اشتباه؟ که به داد بچشون نرسیدن، دخترشونم ۹سالکی به بلوغ رسید عملا نور علی نور بوده هم ژن کوتاهی هم بلوغ زود رس
بنظرتون توی همچین موقعی دلگیر شدن از پدر ومادر اشتباه؟ که به داد بچشون نرسیدن، دخترشونم ۹سالکی به بل ...
منم همینطوری ام عزیزم،خودتو دوست داشته باش،چند کیلویی؟وزنت رو کم کن عزیزم رژیم فست بگیر،اتفاقا ماهایی ک قدمون کوتاس خیلیم قشنگیممم،،😁🩵
خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان!
دست هایتان را خواهد گرفت!
گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر.
کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک
روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد.
کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان
میشود وتمام ترس و
کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد.
کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی
شما که من آن شخص را معجزه ای از
،طرف خدا می نامم.
شاید باورت نشه ولی من عین خودتم دقیق حتی چاقیمم به خاطر هورمونامه
بعد از یکسال رفتم مهمانی یه دایی دارم سالی یبار میبینمش دراورد بهم گعت مراقب وزنت باش من خیلی خحالت کشیدم چون حتی بابامم که دوردونشم بهم اینا نمیگه و چون نقطه ضعفم بود خیلی گریه کردم خیلی