2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موشک با ۴۰هزار نفر سوگ فرق میکنه

ترسی که هر لحظه ممکنه بمیری رو نداشتی انگار وقتی خونه همسایه پودر شده زنده موندی رو ندیدی

نمیخوام مرگی رو بی ارزش نشون بدم تو هم همین کار رو کن

حداقل ترس مرگمون رو نداشتیم تا قبل از خبر ترامپ

متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.

دقت کردین بدبخت ترینا ما بودیموقتی راهنمایی بودیم مجازی شد دهم تو کل تاریخ ما نهایی دادیم کنکوری شدی ...

میبینی بختو منم دهم نهایی بود سال بعد برش داشتن

ان زمان که بنهادم سر به پای ازادی دست خود ز جان شستم از برای ازادی ( هموطنام🖤🕊)

پزشکی تقریبا شهریور اما ی سری مسائل ساعت مطالعم پایین اومد اما صفر نهتقریبا از آبان جدی تر شروع کردم

کلاس میری ؟ مشاوره چطور؟ مشاور واقعا تاثیر داره برای کسی که نمیدونه چیکار کنه ؟ متاسفانه به دلیل هزینه نمیتونم

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

اصلا نمی شه حرف زد تا به حال اینقدر بهم حمله نشده بود😁باشه تشکر ممنونم😁

میفهمم الان به من حمله میشه😂

متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.

ترسی که هر لحظه ممکنه بمیری رو نداشتی انگار وقتی خونه همسایه پودر شده زنده موندی رو ندیدی نمیخوام مر ...

عزیزم خونمون نزدیک پادگانه هرشب صدا پدافند بود که میومد عقیدم اینه ادم نمیتونه از مرگ فراری باشه که چه امروزچه ۴۰ سال دیگه

ان زمان که بنهادم سر به پای ازادی دست خود ز جان شستم از برای ازادی ( هموطنام🖤🕊)

عزیزم خونمون نزدیک پادگانه هرشب صدا پدافند بود که میومد عقیدم اینه ادم نمیتونه از مرگ فراری باشه که ...

درسته ولی تو شرایط فرق میکنه

الان هم جنگ بشه جنوب کشور باز زیر باران حمله قرار میگیره کسی چی میدونه

کلاس میری ؟ مشاوره چطور؟ مشاور واقعا تاثیر داره برای کسی که نمیدونه چیکار کنه ؟ متاسفانه به دلیل هزی ...

عزیزمی

نه فقط کتاب درسی میخونم و تست کار میکنم

مهم ترین نکته برای یادگیری تست