دکترکوچولو0 مدیر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5154 عنوان بختت کنکوری | مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 74 پست با این اوضاع بختت 1404/11/17 | 18:09 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شازده_خانمم عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 1030 عزیزم نیاز به کمک داشتی من هستم...دریغ نمیکنم بیزحمت تاپیک پلنم برا کنکورو میخونی یا سرزمین مادری یا مرگ!
راحلهooo عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 349 چه رشته ای دوست داری قبول بشی؟ الان از کی درس میخونی پزشکی تقریبا شهریور اما ی سری مسائل ساعت مطالعم پایین اومد اما صفر نهتقریبا از آبان جدی تر شروع کردم
فریاد_بی_صدا_ عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 5386 تا بوده همین بودهدوره ماهم هلیکوپتر رییس جمهور سقوط کرد من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿
ناشناسگمنام عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 1235 موشک با ۴۰هزار نفر سوگ فرق میکنه ترسی که هر لحظه ممکنه بمیری رو نداشتی انگار وقتی خونه همسایه پودر شده زنده موندی رو ندیدی نمیخوام مرگی رو بی ارزش نشون بدم تو هم همین کار رو کن حداقل ترس مرگمون رو نداشتیم تا قبل از خبر ترامپ متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.
رهاrahhaaa عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 142 دقت کردین بدبخت ترینا ما بودیموقتی راهنمایی بودیم مجازی شد دهم تو کل تاریخ ما نهایی دادیم کنکوری شدی ... میبینی بختو منم دهم نهایی بود سال بعد برش داشتن ان زمان که بنهادم سر به پای ازادی دست خود ز جان شستم از برای ازادی ( هموطنام🖤🕊)
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4077 منم واقعا ترسیدم گفتم نکنه مصوبه جدید دادن دوستان خیلی غمگین اوضاع کشور هستند هرکس به دلیلی ولی خب ن ... اصلا نمی شه حرف زد تا به حال اینقدر بهم حمله نشده بود😁باشه تشکر ممنونم😁
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 1183 بیزحمت تاپیک پلنم برا کنکورو میخونی حتما عزیزم تمام ذرات هوا،واسه نفس کشیدنه🕊
narges221 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 1110 پزشکی تقریبا شهریور اما ی سری مسائل ساعت مطالعم پایین اومد اما صفر نهتقریبا از آبان جدی تر شروع کردم کلاس میری ؟ مشاوره چطور؟ مشاور واقعا تاثیر داره برای کسی که نمیدونه چیکار کنه ؟ متاسفانه به دلیل هزینه نمیتونم ببخشید زیاد سوال پرسیدم
شازده_خانمم عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 1030 میبینی بختو منم دهم نهایی بود سال بعد برش داشتن گی تو شانسم یا سرزمین مادری یا مرگ!
ناشناسگمنام عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 1235 اصلا نمی شه حرف زد تا به حال اینقدر بهم حمله نشده بود😁باشه تشکر ممنونم😁 میفهمم الان به من حمله میشه😂 متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.
رهاrahhaaa عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 142 ترسی که هر لحظه ممکنه بمیری رو نداشتی انگار وقتی خونه همسایه پودر شده زنده موندی رو ندیدی نمیخوام مر ... عزیزم خونمون نزدیک پادگانه هرشب صدا پدافند بود که میومد عقیدم اینه ادم نمیتونه از مرگ فراری باشه که چه امروزچه ۴۰ سال دیگه ان زمان که بنهادم سر به پای ازادی دست خود ز جان شستم از برای ازادی ( هموطنام🖤🕊)
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4077 میفهمم الان به من حمله میشه😂 سنگر بگیر الان سیلی از انسان های با. شرف می ریزن سررت🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ناشناسگمنام عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 1235 عزیزم خونمون نزدیک پادگانه هرشب صدا پدافند بود که میومد عقیدم اینه ادم نمیتونه از مرگ فراری باشه که ... درسته ولی تو شرایط فرق میکنهالان هم جنگ بشه جنوب کشور باز زیر باران حمله قرار میگیره کسی چی میدونه متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.
راحلهooo عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 349 کلاس میری ؟ مشاوره چطور؟ مشاور واقعا تاثیر داره برای کسی که نمیدونه چیکار کنه ؟ متاسفانه به دلیل هزی ... عزیزمینه فقط کتاب درسی میخونم و تست کار میکنممهم ترین نکته برای یادگیری تست