دکترکوچولو0 مدیر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5154 عنوان بختت کنکوری | مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 74 پست با این اوضاع بختت 1404/11/17 | 18:09 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges221 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 1110 بچه ها همه ناراحتیم اما بهانه ممنوع منم ۲ سال با همین حرفا خیالم راحت میکردمتمام کانال های خبری حذف ... الان شما دانشگاه میرید؟
crazy_girllll عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 469 کاش ما هم میتونستیم همینقدر کور باشیم 🤦♀️ ای کاش ولی وجدان و شرف نمیزاره این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)
دخترگیلانی۹۹ عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 4973 ما وسط جنگ دوازده روزه و موشک درس خوندیم پارسال.تمرکز آدم میاد پایین ولی شدنیه .یعنی رتبه های یک تا ده سال بعد الان درس نمیخونن؟ آه له له له آه له لاس
راحلهooo عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 349 الان شما دانشگاه میرید؟ نه منم پشتمگفتم که ۲ سال به خاطر همین حرفا خیالم راحت میکردمتجربی
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4077 ترسیدم گفتم نکنه مصوبه جدید اومده💔💔 والا منم ترسیدم یه لحظه گفتم شاید خبری شده من خبر ندارم یعنی خبر جدیدی شدهعزیزان هم لطف کردن خشم های سرکوب شده شون رو خالی کردن رو بندهدلم گرفتاومدم یه لحظه از عربی فارغ شم اصلا یا خدااا
ناشناسگمنام عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 1235 حالا این اتفاق به کنار کنکور پارسال جنگ شد یکسری ها حالشون بد شد دست کشیدن از مطالعه مابقی باز خوندن خلاصه آینده شون رو ساختن عده قبل شدن سیاهی لشکر مرگ همینه مرده ها میرن زنده ها باید با درد ادامه بدن هرکس غمی داره با سختی باید ادامه بده چون این زندگیه متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.
narges221 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 1110 نه منم پشتمگفتم که ۲ سال به خاطر همین حرفا خیالم راحت میکردمتجربی چه رشته ای دوست داری قبول بشی؟ الان از کی درس میخونی
lonelygirl20 عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 2951 ای کاش ولی وجدان و شرف نمیزاره به خدا میشینم درس میخونم ولی عذاب وجدان میگیرم که من چه راحت نشستم با بی خیالی درس میخونم هر کاری میخوام انجام بدم وجدان کوفتیم نمی زاره
شازده_خانمم عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 999 دقیقااا اصلا تمرکز خوندن ندارم ما ۴۰۵ ها از همه سالا بیشتر بیشتر بدبختی کشیدیم دقت کردین بدبخت ترینا ما بودیموقتی راهنمایی بودیم مجازی شد دهم تو کل تاریخ ما نهایی دادیم کنکوری شدیم کنکور تک مرحله شد اون همه جوون پرکشید گرونی الانم جنگگی تو بختمون یا سرزمین مادری یا مرگ!
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4077 عزیزم ب هر حال ما انسانیم و شرایط رومون تاثیر میزاره نمیتونیم این همه مصیبت و ببینیم و دم نزنیم ! بله متوجه شدم انسانین من فکر کردم خبر جدیدی شده جنگ شده برای همین پرسیدمولی شما لطف کردید خشم های پنهانتون رو روی بنده خالی کردیدموفق باشین چی بگم شاید شما هم حق دارین
رهاrahhaaa عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 138 ما وسط جنگ دوازده روزه و موشک درس خوندیم پارسال.تمرکز آدم میاد پایین ولی شدنیه .یعنی رتبه های یک تا ... موشک با ۴۰هزار نفر سوگ فرق میکنه ان زمان که بنهادم سر به پای ازادی دست خود ز جان شستم از برای ازادی ( هموطنام🖤🕊)
ناشناسگمنام عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 1235 والا منم ترسیدم یه لحظه گفتم شاید خبری شده من خبر ندارم یعنی خبر جدیدی شدهعزیزان هم لطف کردن خشم های ... منم واقعا ترسیدم گفتم نکنه مصوبه جدید دادن دوستان خیلی غمگین اوضاع کشور هستند هرکس به دلیلی ولی خب نمیشه زنده ها هم بمیرن که همه باید ادامه بدن رسم زندگی اینهتوهم اهمیت نده درس بخون متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.
mandana79 عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 4752 شرایط سخت همیشه هست از 98ایران روز خوش ندیده بشین درستو بخون به خودت میای میبینی کنکور گذشت و هیچ کاری نکردی تو اگه درس نخونی شرایط کشور برمیگرده ؟ هم وطنات زنده میشن؟
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4077 عزیزم شما جایی به اسم ایران میشناسی؟ من فکر کردم خبر حدید تری شده فقط همین