2777
2789
سنگر بگیر الان سیلی از انسان های با. شرف می ریزن سررت🤦🏻♀️🤦🏻♀️

بچه هام مقصر نیستن

توی شرایط بحرانی مغز هر کاری میکنه که خیالشو راحت کنه

اما برای ماها که کنکور داریم حداقل کار اینه که اخبار حداقل این چند ماه دنبال نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها یعنی درسنامه دیگه نخونم؟ نکته های تست ها رو فقط کار کنم

ببین بستگی به خودت داره

من دومین سالی که پشتم

کلاس دوازدهم بیشتر فقط درسنامه میخوندم و نکته های اصلی تقریبا یاد گرفتم

الآن برای جزئیات تست کار میکنم

بچه هام مقصر نیستنتوی شرایط بحرانی مغز هر کاری میکنه که خیالشو راحت کنهاما برای ماها که کنکور داریم ...

ایت خیلی درسته من خودمم همین کارو کردم ولی حالا فکر کنین این کنکوری یه ثانیه نخواد اخبار دنبال کنه

این باشرف های عزیز چه بلایی سرش میارن؟

بله متوجه شدم انسانین من فکر کردم خبر جدیدی شده جنگ شده برای همین پرسیدمولی شما لطف کردید خشم های پن ...

من ب شما چیزی گفتم خشمی خالی کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوال پرسیدین جواب دادم .. موفق باشین! شاید ک ن حتما حق داریم

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

ایت خیلی درسته من خودمم همین کارو کردم ولی حالا فکر کنین این کنکوری یه ثانیه نخواد اخبار دنبال کنهای ...

فقط پیشنهادم اینه که این چند ماه اخبار دنبال نکنن

و اینکه اگه نمیتونن زیاد بخونن و تمرکز ندارن پارت های مطالعاتی شون کوتاه تر کنن

حالا آینده خودشون ما فقط راهنمایی کردیم

به خدا میشینم درس میخونم ولی عذاب وجدان میگیرم که من چه راحت نشستم با بی خیالی درس میخونم هر کاری می ...

عزیزممم میفهممت ولی ادامه بده ..

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

من ب شما چیزی گفتم خشمی خالی کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوال پرسیدین جواب دادم .. موفق باشین! شاید ک ن حتما حق د ...

غیر مستقیم گفتی من انسان نیستم خودت هستی

با بچه که حرف نمی زنی؛حداقل نزن زیرش

به اون کاربریم که توهین کرده بود ریپ زدی گفتی مام می خوایم مثل این باشیم ولی شرفو وجدان نمی ذاره

بسیار خب اگر خودتو محق می دونی به اینکه حمله کنی به دیگران ادامه بده چی بگم

غیر مستقیم گفتی من انسان نیستم خودت هستیبا بچه که حرف نمی زنی؛حداقل نزن زیرشبه اون کاربریم که توهین ...

بیخیال من از شما عذر خواهی میکنم ادامه نده