2777
2789
عنوان

پانیک

275 بازدید | 34 پست

سلام لطفا اگر گسی اینجا سابقه پانیک عصبی داره بیاد کمک کنه من مدت دو ساله درگیر پانیک هستم گاهی خوب میشم کاهی باز برمیگرده بگین شما چیگار میکنین با این بیماری چه علائمی دارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میشم

حس مرگه

خلا کامل

گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن؛به رفتن که فکر میکنی اتفاقی میافتد که منصرف میشوی، میخواهی بمانی رفتاری میبینی که انگار باید بروی و این بلاتکلیفی خودش کلی جهنم است! خدا تو ب من ی مرگ سریع و آسون بدون دردسر برا پسرم بدهکاری

چند وقته

دوساله شروع شده

گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن؛به رفتن که فکر میکنی اتفاقی میافتد که منصرف میشوی، میخواهی بمانی رفتاری میبینی که انگار باید بروی و این بلاتکلیفی خودش کلی جهنم است! خدا تو ب من ی مرگ سریع و آسون بدون دردسر برا پسرم بدهکاری

قرص مصرف میکنی

ن دکترهم نرفتم

2790
2778
2791
2779
2792