2777
2789
عنوان

نمازشب

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 40 پست

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین فردا صبح شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز و دو رو و خودخواه نباشه🥹😭🙏😭 😭 🙏تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و زیبا و جذاب باشیم و شل و ول و بی عرضه و بی دست و پا و بدبخت و بیچاره نشیم من و عزیزانم 😭.تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیره اصلا 😭تو رو خدا دعا کن انشالله انشالله لکنت زبونم خوب شه و دیگه زبونم موقعه حرف زدن نگیره و تپق نزنم و خیلی قشنگ و شمرده شمرده و واضح حرف بزنم 😭😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت فا ل گوش نایسته😭.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبول باشه الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای بهبود زندگی دوستم ،حل مشکلمون به نحو احسن و امضام دعا کنید ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به من و مادرم و خواهرم و داداشام و خاله هام و دختر خاله هام و مادربزرگم سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و سربلندی و عزت و خوش شانسی و عمر خیلی طولانی و خوشحالی بده انشالله😭تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم بی آبرو و بی حیثیت و بدبخت و بیچاره و بدشانس و رسوا نشیم هیچ وقت 😭.

@فرانک20

@فریبرز_باغ_میشه

@آرزوهام3

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

تو رو خدا دعا کن انشالله صاحب کارم مثل حرفایی که اون روز بهم زد و دلمو شکوند و اشکامو در آورد دقیق مثل حرفاش همین روزا جلو چشم من و همکارا بهش بزنن و ضایعش کنن و بی عزت و بی احترامش کنن بفهمه چقدر باهام بد تا کرد😭

تو رو خدا دعا کن انشالله همکارا اونایی که زیر آبمو میزنن و بدمو میخوان و بهم تهمت میزنن و آبرومو بردن و قضاوتم می کنن انشالله هر چی برام بد خواستن و میخوان به خودشون خیلی زود برگرده😭تو رو خدا دعا کن انشالله صابکارم و همکارام خیلی بهم احترام بزارن و دیگه باهام بد برخورد نکنن و زیر آبمو نزنن و ناراحتم نکنن و هیچ رفتار بد و تحقیر آمیزی و ظلمی در حقم نکنن و من دیگه اصلا محلشون ندم و باهاشون خوب تا نکنم و هر بی احترامی بهم کردن بهشون کنم🥹😭.

تو رو خدا دعا کن و امام رضا رو سه بار به جون جوادش قسم بده انشالله خیلی صاحبکار و همکارا و دانش آموزا و والدین بچه ها خیلی خیلی خیلی من و خواهرمو دوست داشته باشند و همیشه خیلی خوب و گرم باهامون سلام و احوال پرسی و خداحافظی کنند و همه جوره کارمون مورد پسندشون باشه و آرزوشون باشه من و خواهرم توی مدرسه های فعلی امسال و سال های بعد تدریس کنیم تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم هیچ وقت بیکار نشیم و خودم و خواهرم دیگه نخوایم تو این مدرسه ها کار کنیم و با عزت و احترام و سربلندی برای سال دیگه به دلخواه خودمون از این مدرسه ها بریم و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 🥹🙏تو رو خدا دعا کن زودتر حقوق چند ماهمو که ندادن واریز کنن و تو رو خدا دعا کن انشالله شغل خوب با درآمد عالی نصیبم شه😭.