2777
2789
عنوان

نمازشب

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 40 پست

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین فردا صبح شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز و دو رو و خودخواه نباشه🥹😭🙏😭 😭 🙏تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و زیبا و جذاب باشیم و شل و ول و بی عرضه و بی دست و پا و بدبخت و بیچاره نشیم من و عزیزانم 😭.تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیره اصلا 😭تو رو خدا دعا کن انشالله انشالله لکنت زبونم خوب شه و دیگه زبونم موقعه حرف زدن نگیره و تپق نزنم و خیلی قشنگ و شمرده شمرده و واضح حرف بزنم 😭😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت فا ل گوش نایسته😭.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول باشه الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای بهبود زندگی دوستم ،حل مشکلمون به نحو احسن و امضام دعا کنید ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به من و مادرم و خواهرم و داداشام و خاله هام و دختر خاله هام و مادربزرگم سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و سربلندی و عزت و خوش شانسی و عمر خیلی طولانی و خوشحالی بده انشالله😭تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم بی آبرو و بی حیثیت و بدبخت و بیچاره و بدشانس و رسوا نشیم هیچ وقت 😭.

@فرانک20

@فریبرز_باغ_میشه

@آرزوهام3

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

تو رو خدا دعا کن انشالله صاحب کارم مثل حرفایی که اون روز بهم زد و دلمو شکوند و اشکامو در آورد دقیق مثل حرفاش همین روزا جلو چشم من و همکارا بهش بزنن و ضایعش کنن و بی عزت و بی احترامش کنن بفهمه چقدر باهام بد تا کرد😭

تو رو خدا دعا کن انشالله همکارا اونایی که زیر آبمو میزنن و بدمو میخوان و بهم تهمت میزنن و آبرومو بردن و قضاوتم می کنن انشالله هر چی برام بد خواستن و میخوان به خودشون خیلی زود برگرده😭تو رو خدا دعا کن انشالله صابکارم و همکارام خیلی بهم احترام بزارن و دیگه باهام بد برخورد نکنن و زیر آبمو نزنن و ناراحتم نکنن و هیچ رفتار بد و تحقیر آمیزی و ظلمی در حقم نکنن و من دیگه اصلا محلشون ندم و باهاشون خوب تا نکنم و هر بی احترامی بهم کردن بهشون کنم🥹😭.

تو رو خدا دعا کن و امام رضا رو سه بار به جون جوادش قسم بده انشالله خیلی صاحبکار و همکارا و دانش آموزا و والدین بچه ها خیلی خیلی خیلی من و خواهرمو دوست داشته باشند و همیشه خیلی خوب و گرم باهامون سلام و احوال پرسی و خداحافظی کنند و همه جوره کارمون مورد پسندشون باشه و آرزوشون باشه من و خواهرم توی مدرسه های فعلی امسال و سال های بعد تدریس کنیم تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم هیچ وقت بیکار نشیم و خودم و خواهرم دیگه نخوایم تو این مدرسه ها کار کنیم و با عزت و احترام و سربلندی برای سال دیگه به دلخواه خودمون از این مدرسه ها بریم و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 🥹🙏تو رو خدا دعا کن زودتر حقوق چند ماهمو که ندادن واریز کنن و تو رو خدا دعا کن انشالله شغل خوب با درآمد عالی نصیبم شه😭.