2777
2789
عنوان

نمازشب

57 بازدید | 40 پست

«سلام به همهی دوستای مهربونم 🌙

امشب میخوام نماز شب بخونم و دوست دارم شما رو هم توی دعاهام یاد کنم 🤲💛

اگه دوست دارین، اسمتون رو بنویسین تا چهل نفر از شما رو به نیت خیر و آرامش دعا کنم.

انشاءالله دلهامون آروم باشه و حاجتهامون برآورده 🙏✨»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭.

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم) تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش هر چقدر فساد و ظلم کردن رسوا شن و دیگه زور پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش و همکارام و صاحب کارم به مورچه هم نرسه 😭🙏😭.

@الله_یارم_باش @هیسبابا2 @حنای_من

الهی شما و عزیزانتون سلامت و سعادتمند باشید خیلی ممنونم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون