2777
2789
عنوان

سقط عمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست
12هفته

از بس که نمیتونستم تصمیم بگیرم.خیلی دودل بودم.میرفتم تا مطب حتی سرم اینا هم میزدم بازم برمی گشتم خونه.نمیتونستم.ولی خوب متاسفانه خییییلی تنها بودم با هیچ کسی نمیتونستم صحبت کنم.از بس که همه از گرونی چاینا میگفتن استرس به دنیا آوردنش تو وجودم هزار برابر شده بود.

ولی اشتباه کردم.یعنی تو دنیا فقط واسه اون بچه جا نبود.

ان شالله که خدا از تقصیر هممون بگذره ولی میدونی اون دنیا بچت ازت شکایت میکنه و برات دادگاه تشکیل میشه به جرم قتل و اگه بچه رضایت نده حکمش حبس ابده.🖤🥺

بازم میگم من خودم گناهکار ولی کشتن بچه ای که غیر از خدا کسی را نداره خیلی گناه سنگینیه، 😓😭😭😭

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس که نمیتونستم تصمیم بگیرم.خیلی دودل بودم.میرفتم تا مطب حتی سرم اینا هم میزدم بازم برمی گشتم خون ...

ای وای گلم واقعا متاسفم 😔 نمیدونم چی بگم ۱۲ هفته خیلی دیر بوده واسه سقط 😔 هرکسی که بهت زخم زده و حر حرفی زده که تو تونستی بچه خودتو سقط کنی مطمعن باش که تو گناهش شریک هستن خدا ازشون نمیگذره 😔 استغفار زیاد بگو

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم دیگه اون خانوم ماما همش میگفت بارهنگ دم کن نمیدونم سیاهدونه بخور خودش میفته در صورتیکه اصلا ای ...

چون سقط غیر قانونیه و اگه بفهمن کار اون ماما بوده براش عواقب بعدی داشته بخاطر اون گفته تو خونه بارهنگ دم کن ، کافی بود بعد سقط بری اورژانس گریه کنی بچم افتاده تا تحت مراقبت باشی ، دفعه ی بعد همچین اتفاقی افتاد همین کارو کن ...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
ای وای گلم واقعا متاسفم 😔 نمیدونم چی بگم ۱۲ هفته خیلی دیر بوده واسه سقط 😔 هرکسی که بهت زخم زده و ح ...

متاسفانه تو محیط کارم فقط من بچه دارم یدونه دلم میخواست دومی هم داشته باشم.ولی از بس از صبح تا غروب همش میگفتن مگه آدم عقلش کمه بچه بیاره و داره جنگ میشه و همه از گرسنگی میمیریم و خلاصه اینقدر گفتن دیگه به مرز جنون رسیدم.همش با خودم میگفتم اگر اینا بفهمن من باردارم چی میگن.فلانی بفهمه چی میگه .تازه بچه دوم میشد.خییییلی حالم بده بود.توخونه میخوابیدم یهو تمام تنم میلرزید از خواب میپریدم از بس استرس داشتم.یعنی بخاطر حرف دیگران که در مورد من چی بگن خودمو نابود کردم.راستش همسرم قبلاً اعتیاد داشته الان 7ساله ترک کرده.منم همین تو ذهنم بود.همش گفتم اگه دوباره شروع کنه چی؟اگه مسئولیت دوتا بچه بیفته کردن خودم چی؟خدا خودش تو قرآن گفته که شیطان شما رو از فقر میترسونه واقعا شیطان رفته بود تو جلدم.خدا منو ببخشه.دنیا جلو چشمم تیره و تار شده بود.

از همون داخل بیمارستان کلی دعا کردم که خدا کمکم کنه من هم هرجا تونستم بگم که کسی سقط عمدی نکنه.چون واقعا جز پشیمانی وبدبختی چیزی نداره.تورو خدا برام دعا کنید خدا از گناهم بگذره.چون نه تنها به اون بچه بلکه به خودم ظلم کردم.در حق خودم هم بدی کردم.خواهش میکنم هرکسی این پست رو میخونه برای دیگران تعریف کنه که چقدر این کار بده.

چیه چیز دیگه اینکه یاد گرفتم جلو کسی حرف های ناامید کننده نزنم.چون ممکنه اون طرف مقابل بخاطر حرفهای من صد تا بلا سر خودش بیاره.اتفاقی که برای من افتاد.

واقعا نا امید کردن دیگران هم خودش گناهه.

متاسفانه تو محیط کارم فقط من بچه دارم یدونه دلم میخواست دومی هم داشته باشم.ولی از بس از صبح تا غروب ...

عزیزم واقعا متاسفم چقدر برات ناراحت شدم منم وقتی جنگ شد ۷ ماهه باردار بودم خیلی گریه میکردم میگفتم خدایا تو کمک کن خیلی استرس به دنیا اومدنش داشتم هرکی حرف از جنگ میزد من گریه میکردم واسه منم بچه دوم میشد

اما شکر خدا سالم و به موقع دنیا اومد

انشالله خدا نصیبت کنه یه فرزند سالم دیگه از خدا طلب بخشش کن خیرات زیاد بده به فقرا کن تا هم خدا ازت راضی بشه هم دلت آروم بگیره

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم واقعا متاسفم چقدر برات ناراحت شدم منم وقتی جنگ شد ۷ ماهه باردار بودم خیلی گریه میکردم میگفتم خ ...

ممنونم.لطفا برام دعا کنید اول خدا سلامتی بده بعد هم عوض اون بچه یکی دیگه بهم بده.الان متنفرم از تمام اونایی که حرف های منفی میزدم ولز داشتن بچه بد میگفتن.واقعا زندگی بدون بچه مزه ای نداره.