خواهش میکنم هیچ وقت فکر سقط عمدی نیاد تو ذهنتون.من این کارو کردم و مثل سگ پشیمونم.داشتم میرفتم تو کما.تمام خون بدنمو از دست دادم.الان هم دو ماهه دارم درد میکشم.تمام دلایلی که برای خودم آوردم که نباید بچه رو به دنیا بیارم مزخرف بودن در مقابل از دست دادن سلامتیم.به ماماهایی که میگن فلان قدر بده بیا ساکشن کنم اعتماد نکنید.من نه تنها کلی پول از دست دادم بلکه سلامتیم هم به خاطر افتاد.اشتباه نکنید.اشتباه نکنید.تورو خدا نکنید این اشتباه رو.ده قلو زاییدن راحت از سقط عمدیه
منم ساکشن کردم ب راحتی انجام شد هیچ دردی نکشیدم فرداش سرپا بودم
مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞
برای همه یکسان نیست شرایط عزیزمدرسته کار بدیه اما گاهی شرایط برای بچه آوردن هم فراهم نیستخونریزیشم م ...
عزیزم مطب رفتم.خواهش میکنم این طرز فکر که کسی با سقط کما نمیره فراموش کنید.من تمام خون بدنمو از دست دادم.دوبار ساکشن کردم هربار 15میلیون دادم.کلی هم هرسری پول سرم وآنتی بیوتیک.در نهایت بخاطر خونریزی شدید بعد از یک ماه رفتم بیمارستان.دو واحد خون گرفتم.5هفته آمپول آهن تزریق کردم.به حالت بیهوشی رفتم بیمارستان.بقایا 6سانتی مونده بود .متاسفانه مطب رفتم برای سقط مبهم میگفت هرچقدر خون اومد نترس.در صورتیکه هموگلوبین من از 12شده بود 5
تورو خدا اگه قبلاً هم این کارو کردید دیگه نکنید.یعنی دلم میخواد داد بزنم که تورو خدانکنید.من آخر هیستروسکوپی شدم.ولی عذابی که کشیدم واقعا ارزشش رو نداشت.منم بخاطر گرونی وضعیت بد زندگیم و مشکلات همسرم این کارو کردم.چون خودم باید همه مسئولیت هاشو بر عهده میگرفتم.تمام این فکرها منو هول داد سمت سقط.چند بار تا مطب هم رفتم ولی پشیمون میشدم.در نهایت خودمو بدبخت کردم و تن به اینکار غیر قانونی دادم.
خدایا منو مرک بده ب ماها ک ازته دل میخایم نمیدیب این خانوم بنده خدا که شزایط نداشته دادی مجبورشد از ...
خدا رو قسم میدم که دامن شمارو سبز کنه.من واقعا میترسیدم که شرمنده بچه بشم .ولی اشتباه فکر کردم.اونیکه قبل از اینکه بچه دنیا بیاد روزیشو تو سینه مادر قرار میده حتما تا آخر عمر هاشو داره.
باید مطب میرفتیدیا با شیاف و آمپول سقط میشد سریع و چند روز پریود میشدیدیا کورتاژ که دردش زیاده اما د ...
عزیزم اول رفتم مطب ساکشن کرد.وهمزمان هم قرص سایتوتک داد.هر دو ساعت دوتا.بعد از اینکه برگشتم از مطب کلی لخته جگری دفع کردم و دیگه شبیه پریود شد.منم گفتم خوب دیگه طبیعیه اینجوری.که دیدم دوهفته این خونریزی حالتش غیر عادی شد و همش خون کشدار سیاه میومد به ماما زنگ میزدم میگفت آخراشه.رفتم سونو زدسه سانت بقایا دوباره رفتم مطب هم ساکشن کرد هم 6تا دیگه قرص داد هم دوتا آمپول مترژن داد هم 20تا قرص مترژن.بعد از مصرف همه اینا یک شب خونریزی شدیدی راه افتاد که تمام لباسام خونی شد خون مثل شیر سماور نیومد وقطع نمیشد.بهش زنگ زدم گفت دوتا مفنامیک بخور .خوردم یه ذره قطع شد.فرداش باز همون خون کشدار میومد به مدت دو هفته که یک روز دوباره خونریزی شدید درحدی که ایزی لایف هم جواب نداد و وقتی رفتم بیمارستان لخته خون داخل واژنم گیر کرده بود چون نشسته بودم خون نیومده بود بیرون.وای خیلی وحشتناک بود.