2777
2789
عنوان

R🥀🫠

51 بازدید | 2 پست

و او کسی بود که حتی

تصور آغوشش مرا از غَم نجات میداد.

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

هستی؟میخوام باهات صحبت کنم...امروز خیلی بی تابم نمیدونم چرا ولی دلم شور میزنه برات ..انگار یکی اومد تو دل من رخت های یکسالشو میشوره و من فقط دارم دست و پا میزنم ...یکی پیام داد گمون کردم تویی ی لحظه چنان لبخندی زدم انگار دختر کوچولویی بودم که بعد از کلی گریه و قهر براش اون اسباب بازی که میخواسته رو گرفتن و الان میگه میگیرمش و از خودم جداش نمیکنم مبادا ازم بگیرنش...ولی تو نبودی خیلی حس بدی داشت فهمیدم تو نیستی خودت نخواستی باشی یا اون نگذاشت باشی کنارم؟کدومش کییی!هر سوالی که بی جواب میمونه ی موی منو سفید میکنه تو که میدونی...

کاش بیای

نزار بدون دونستن اینا برم

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

اما عزیز من

اگر مرهم دردهایت نشدم،

دردت را تقسیم کن...

نصف، نصف.

بیا درد هامون و نصف کنیم برای من زیاده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.