2777
2789
عنوان

R🥀🫠

51 بازدید | 2 پست

و او کسی بود که حتی

تصور آغوشش مرا از غَم نجات میداد.

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

هستی؟میخوام باهات صحبت کنم...امروز خیلی بی تابم نمیدونم چرا ولی دلم شور میزنه برات ..انگار یکی اومد تو دل من رخت های یکسالشو میشوره و من فقط دارم دست و پا میزنم ...یکی پیام داد گمون کردم تویی ی لحظه چنان لبخندی زدم انگار دختر کوچولویی بودم که بعد از کلی گریه و قهر براش اون اسباب بازی که میخواسته رو گرفتن و الان میگه میگیرمش و از خودم جداش نمیکنم مبادا ازم بگیرنش...ولی تو نبودی خیلی حس بدی داشت فهمیدم تو نیستی خودت نخواستی باشی یا اون نگذاشت باشی کنارم؟کدومش کییی!هر سوالی که بی جواب میمونه ی موی منو سفید میکنه تو که میدونی...

کاش بیای

نزار بدون دونستن اینا برم

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

اما عزیز من

اگر مرهم دردهایت نشدم،

دردت را تقسیم کن...

نصف، نصف.

بیا درد هامون و نصف کنیم برای من زیاده....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.