2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده😭😭😭

95 بازدید | 2 پست

توروخدا کلمه عشق رو خراب نکنید

با احساسات همدیگه بازی نکنید

من مجردم ولی زن و شوهرای عزیز توروخدا همدیگه رد دوست داشته باشید شما تو این دنیا غیر همدیگه هیچکی رو ندارین

الان اینارو دارم با گریه مینویسم

مردانی که به زن هاشون خیانت میکنن به خدا با خیانت به جایی نمیرسین روح پاکی که خدا بهتون داده رو با اینکارا آلوده نکنید عاشق باشید و از زندگی لذت ببرید درسته که بعضی وقتا دعوامون میشه اما به این معنی نیست که به خاطر این مسائل باید خیانت کنید تو روخدا عاشق باشید باور کنید نقطه ضعف خانم ها دلشونه دلشون رو نشکونید با یه بوس با یه بغل با یه نوشیدنی گرم تو سرما با یه نگاه و... عشقتون رو بیشتر کنید و کانون گرم خانواده رو نگه دارید بزارید مرد بودنتون رو حس کنن به خدا مرد بودن به این نیست که چندتا زن داشته باشید مرد بودن به اینکه همسر خوبی برای زنتون باشید و پدر خوبی برای بچه هاتون .

میدونم ساندویچ های مختلفی تو خیابون و جامعه هست ولی زود دلتون رو نبازید

زنتون هم میاد به خاطر شما موهاش رو رنگ میکنه کراتین میکنه عمل میکنه تزریق میکنه که به چشمتون بیاد و عاشقش باشید که دیگه به این و اون نگاه نکنید

عشق خیلی قشنگه عاشق باشید 🥺

دلم خیلی پره

خدایا ممنونتم که بهم پدری دادی که عاشق مادرم ولی دلم بدجور اذیت میشه وقتی این همه خیانت میبینم

خیانت زن به شوهر هم دیدم ولی تو مردا بیشتره

خانم های محترم توروخدا هم برای تنبیه شوهر اینقدر بحث مهریه رو نبارید وسط

زندگی مشکلات داره و من نمیخوام بگم که خیلی حالیکه ولی میشه با مشورت با بزرگترا و یا نهایتا مشاور درستشون کرد

زن و شوهری عزیز همدیگه رو دوست داشته باشید عاشق باشید

جوریکه هر وقت همدیگه رو میبینید کیف میکنید و از داشتن همدیگه خوش حال باشید

زن ها یه ترس بزرگی دارن

اینکه یه روزی برای شوهرشون عادی بشن

کاری نکنید که برای همدیگه عادی بشید

هر روز بیشتر از روز قبل عاشق هم باشید

اما این به این معنی نیست که همیشه باید قربون صدقه هم برید و از کارای اشتباهی که انجام میدین از دست همدیگه ناراحت نشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷