2777
2789
عنوان

پین و پلاتین

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 68 پست
خیلی اذیت میشی؟ کجای پات گذاشتن دکتر بهم گفت یعد پلاتین کم کم میتونی راه بری ولی میخوام یدونم چقد ق ...

کنار مچ پام گذاشتن الان 12 روزه جای پلاتین اصلا اذیت نمیکنه ولی پاک ورم کرده و کبود شده البته دو روزه بهتره در کل آتل اذیتم میکنه اصلا نمیتونم بخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم زود در نمیارنولی خب ورزش نمیتونی کنی پلاتین توی بدنت باشه

چرا میشه ورزش کرد من همین الان که پام تو گچه و تازه عمل کردم دکتر بهم نرمش داده روزی یه بار اتل رو باز میکنم پاک رو ورزش میدم .شاید منظور شما ورزش سنگینه؟

اینو باید از دکتر بپرسی هر کسی فرق دارهولی اصولا بعد یکی دوماه که اصولا دیدم ۲ماه راه میرناذیتم میشن ...

عکس کش گرفتن از پام چن بار گفت داره روند جوش خوردنش خوب پیش میره ولی چون بد جایی شکسته باید پلاتین بزارن چون قوزک پام پیچ خورد و سه تا شکستگی گذاشت واسم ولی الان جاش درسته و حتی مرحله اول جوش خوردنش هم خوب بوده

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

کنار مچ پام گذاشتن الان 12 روزه جای پلاتین اصلا اذیت نمیکنه ولی پاک ورم کرده و کبود شده البته دو روز ...

میفهمم ولی راه میری ؟؟ مشکلی نداری ؟؟ انشالله ک شما هم زود خوب بشی دردش خیلی بده منم نزدیگ صبح خوابم میبره فقط

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

اره میدونم زود در نمیارنولی خب ورزش نمیتونی کنی پلاتین توی بدنت باشه

ورزشکار نیستم فقط دلممیخواد برگردم به زمان قبل تصادف

شما پلاتین داشتید؟

هفته دیگه قرار شد بزارن خیلی استرس دارمنمیدونم چقد قراره سخت باشه

میفهمم ولی راه میری ؟؟ مشکلی نداری ؟؟ انشالله ک شما هم زود خوب بشی دردش خیلی بده منم نزدیگ صبح خوا ...

با واکر و ویلچر راه میرم اونم در مواقع ضروری گفته اصلا پاتو زمین نذار آویزون هم نباشه

فقط نقاهتش سخته برا من پلاتین اصلا درد نداره

پس میگذره الان شما راه میری کاراتونو خودتونانجاممیدین تقریبا ؟ درسته ؟

با واکر و ویلچر راه میرم اونم در مواقع ضروری گفته اصلا پاتو زمین نذار آویزون هم نباشه

چجوری پاتون شکستگی داشت میشه بدونم.