2777
2789
عنوان

پین و پلاتین

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 68 پست
زانو خیلی سخت هست دوست منم چن سال تو زانوش داشت پلاتین میگفت موقع راه رفتن حسش میکردم و صداش میفهمید ...

آره خیلی سخته

منم احساسش میکنم

لق میزنه

من باید بعد از ۸ماه درش بیارم

واقعا سخت بود

من به داروی بیهوشی حساسیت هم دارم

تمام بدنم مثل مخملک ریخته بود بیرون.

زجر آور خارش و سوزش شدید داشتم

آره خیلی سخته منم احساسش میکنم لق میزنهمن باید بعد از ۸ماه درش بیارمواقعا سخت بودمن به داروی بیهوشی ...

مبگذره خواهر ب قول یکی از دوستام این اتفاق افتاده به این فک کن ک زود خوب میشی اینم یه دوره زندگیه ک میگذره مثل روزای قبل ک گذشت

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی حتما میپرسممن فعلا داروی ضد انعقاد خون مصرف میکنم

این دارو انعقاد خیلی مهمه چون تو بستر هستیم باید حتما مصرف بشه وگرنه خدای نکرده باعث آمبولی میشه

پودر سنجد و کلم و خرما و کنجد پاچه و پای مرغ خیلی خوبه واسه استخوان

آره عزیزم همش خبری توش هست ما پرده جلوی نظرمونه متوجه نیستیم

نمیدونم اعتقاد داری یا نه من وقتی ماشین زد بهم قبلش انگار یکی هولم داد لب جدول و این ک قبل این ک برسم جدول حس انگار اتفاقی ک قرار بود برام بیوفته تو ذهنم تجسم شد ک خیلی بد تر از این یود یعنی انگار یکی بهم گفت این شد ک اون نشه نمیدونم چجور توضیح بدم

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

الهی زودتر این دوران طی بشه و سلامتی رو بدست بیاری و بلا ازت دور باشه

قربونت برم عزیزی ممنون