2777
2789
عنوان

پین و پلاتین

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 68 پست
یادم نمیاد کجا گفتم من از شما بی حواس تر شدم😅

تو پستای قبلی بود میدونم آدم ک فکرش از نگرانی چیزی باشه حواسش کم میشه ولی میگذره روزای خوبمون هم میرسه

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوباره راه میوفتید چرا که نه اصلا نگران نباشید این روزا هم میگذره ش

ممنون

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

نه سینوپار چی هست؟

امپول استخون ساز معمولا کسایی ک شکستگی دارن تجویز میکنن امپول گرونه شما چن سالتونه. ؟؟ اسمش قک کنم teriparatide این هست مبلغ نا قابل. دو نیم ملیون

امپول استخون ساز معمولا کسایی ک شکستگی دارن تجویز میکنن امپول گرونه شما چن سالتونه. ؟؟ اسمش قک کن ...

رفتم در موردش خوندم بیشتر برا پوکی استخوان جالبه نشنیده بودم من ۳۸

یه دونه اش این قیمته؟

چندتا باید تزریق بشه

رفتم در موردش خوندم بیشتر برا پوکی استخوان جالبه نشنیده بودم من ۳۸یه دونه اش این قیمته؟چندتا باید تز ...

تو رنج سنی همهستیم مطمعن باشید این لازم هست کمک میکنه زودتر خوب بشید از دکترتون بپرسید بعد خریداری کنید خودتون میتونید ب خودتون تزریق کنید مثل سوزن انسولین هست دوز میزنید ک زیر جلدی تزریق میشه یکی کافیه چندین بار میشه استفاده کرد

مرسی حتما میپرسممن فعلا داروی ضد انعقاد خون مصرف میکنم

اونو حتما داشته باشید حتی اگه تموم شد بخرید چون تحرک نداریم خون لخته ت

نشه

دارو رو بیمه تقبل میکنه؟

فک نمیکنم چون ازاد هستش من خودم دنبالش هستم از اسنپ دارو زدم مبلغ دو نیم ملیون شد

من سه شنبه وقت دکتر دارم خدا کنه برا این دارو تا اون موقع دیر نشده باشه

نه نگران نباش دیر نیس کمکی هستش پسنگرانی نداشته باش فقط داروی ضد لختی نزار تموم بشه اصلا