2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان نداره عزیزم . پوست به سرما و گرما حساس میشه

من شنیدم با حنا مخصوصا حنا و نوره ازبین میره ولی خب فقط شنیدم 

البته هنوزم از اینکه واقعا پیسی باشه مطمئن نیستم

اگر دوس داشتی برای حاجتم ی صلوات بفرست 
همسرم داروسازه. میگه داروهای ساختنی هستن که برای تغییر رنگ پوست استفاه میشه اما همیشه باید مصرف بشه

چه دارویی؟ قیمتش زیاده؟

چه دارویی؟ قیمتش زیاده؟

الان خوابش برد بهم درخواست دوستی بده فردا بهم یادآوری کن ساعت سه به بعد که از سر کار میاد خونه تا ازش دقیق بپرسم و راهنماییت کنم. البته بگم پیسی خود ایمنیه و درمان قطعی نداره اما با این داروها میشه تا حدودی جلوی تغییر رنگ رو گرفت

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
سفید

من شنیدم ک از یه لک کوچیک شروع میشه و امکان داره بزرگتر شه . برا بعضیا بزرگ میشه . برا بعضیا همون یه لک باقی میمونه .  هیچ درد یا ناراحتی ای هم نداره .  ولی یکی از فامیلامون خیلی تو صورتش اومد  . تو آفتاب اذیت میشه . وگرنه مشکل خاص دیگ ای هم نداره

الان خوابش برد بهم درخواست دوستی بده فردا بهم یادآوری کن ساعت سه به بعد که از سر کار میاد خونه تا از ...

مرسی عزیزم 

فک کنم تو ویکی پدیا درموردش خوندم اگر همون موقع ک ایجاد میشه بهش برسی زودتر درمان میشه