2777
2789
ینی چی با نور جلوشو گرفت؟؟

یه نور اشعه یو وی  مثل مهتابی یه دستگاه هفته ای دو یا سه روز میری چند ثانیه نور میده قبلش محلول میزنی میری بعد به مرور لک از بین میره دیگه بستگی به لک داره چقدر مقاوم باسه برای همین میگم تا زیاد نشده برو

البته بگم اینویکی به مامانم گفته که این مشکلوداشته ولی مامانم ترسیداستفاده نکرد عقرب سیاه وبگیری زن ...

عقرب😲😯😷

اگر این تنها راه حل باشه ترجیح میدم با مشکلم بسوزم و بسازم 😞

البته ممنون ک گفتی 🌹

اگر دوس داشتی برای حاجتم ی صلوات بفرست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقرب😲😯😷 اگر این تنها راه حل باشه ترجیح میدم با مشکلم بسوزم و بسازم 😞 البته ممنون ک گفتی 🌹

آره منم مامانم بهش گفتم استفاده کن گفت میترسم ولی خب دردکه نداره حالاباشه مگه چی میشه

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

اگه تهران هستی مطبش تو فرشته است پرفسور شیدا شمس تو نت بزنی ادرس پیدا میکنی تو بیمارستان رازی هم کار میکنه اگه مطب میری ساعت ۲ باید بری وقت بده ولی مطمئن باش نتیجه میگیری من که دعاش میکنم

یه نور اشعه یو وی  مثل مهتابی یه دستگاه هفته ای دو یا سه روز میری چند ثانیه نور میده قبلش محلول ...

بدبختی اینجاس ک توی توضیح این بیماری نوشته بود بخاطر نور آفتاب بوجود میاد! اصلا این ناحیه تا الان نور آفتاب بهش نخورده بیچاره....

اگه تهران هستی مطبش تو فرشته است پرفسور شیدا شمس تو نت بزنی ادرس پیدا میکنی تو بیمارستان رازی هم کار ...

نه عزیزم تهران نیستم ...

منم رو پام ی نقطه سفید هست چهار پنج ساله همونطوری هست نه بزرگتر شده نه کوچیکتر مثلا اندازه ناخن هست& ...

من ترسم از اینه ک بیشتر بشه😭

از همین الان تو فکر دکترم  ولی ی نفر ک اینو داشت میگفت دکترش گفته اگر پوست همون قسمتو بگیری دس ...

خواهر این کارا چیه بدتر تحریکش میکنی که 😁

همون بری دکتر بهتره وگرنه کار دست خودت میدی😁

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
😀😀😀

سلام عزیزم. ...منم حدودا چند ماهه فهمیدم لکه های سفید روی پوستم پیسی هست. ..دو هفته پیش یکی از آشناها گفت گیاه غازیاقی تنها راه درمانش هست...حالا این گیاه رو بسختی گیر آوردم...امتحان میکنم اگه اثر کرد به شما هم میگم.......تو نت بزن غازیاقی در موردش بخون

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
سلام عزیزم. ...منم حدودا چند ماهه فهمیدم لکه های سفید روی پوستم پیسی هست. ..دو هفته پیش یکی از آشناه ...

مرسی عزیزم ، خبرشو بهم بده لطفا